Medya
13 Haz 2013 09:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

SELÇUK YÖNTEM CANLI YAYINDA BAŞBAKAN'A SESLENDİ; ''SANATÇILARI YUHALATMAYIN''

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, sunucu ve oyuncu Selçuk Yöntem'in isyanını köşesine taşıdı..

SELÇUK YÖNTEM’İN SERZENİŞİ

Halk TV’de canlı yayında telefon bağlantısı yapılan Selçuk Yöntem, “Çok hüzünlüyüm, mahcubum ve de çok dehşet içindeyim” diyerek özetledi yaşananları... Konuşmasında bir bölüm aslında bu ülkenin de kendi ‘ikiyüzlülüğünü’ gösteriyordu. Başbakan, Gezi Parkı eylemine destek veren sanatçıları yaptığı meydan konuşmalarında eleştirmiş, bol miktarda ‘yuh’ çekilmişti!

Selçuk Yöntem, “Sanatçıların yuhalanmasına inanamıyorum. Beni yuhalayan insanlar arasında benimle binlerce fotoğraf çektiren insan vardır. Onların beni yuhalamasına mecbur bırakılmasına inanamıyorum” dedi.

Çok değil birkaç gün önce ‘Yalan Dünya’nın ‘Vasfiye Teyze’si Gonca Vuslateri şöyle bir mesaj atmıştı Twitter’dan: “Hoş bir selam çaktı polis... Tebrik etti oyunculuğumu... ‘Çok teşekkür ederim’ dedim. Gülümsedik... Girdim parka... Gazı yedik. Emir büyük yerden!”

Bu “Sizi beğenerek izliyoruz” lafı sakattır, yalandır. “Biz hep belgeseler izleriz” gibi bir durumdur. ‘Sürü psikolojisi’ de diyorlar bu duruma. Sayın Yöntem, onun için fazla üzülmeyin, takmayın; durum o kadar vahim değil. Yine fotoğraf çektirir ve izlerler...

Sina Koloğlu’nun yazısının tamamı için tıklayın