Polemik & Kulis
17 Haz 2014 10:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

Radikal Gazetesi'nden üst düzey ayrılık! Hangi isim veda etti? (Medyaradar/Özel)

Genel Yayın Yönetmenliğini Eyüp Can'ın yaptığı gazete son sayısını 21 Haziran'da çıkaracak. Gazetede 3 yıldır görev yapan yönetici de bugün ayrıldığını açıkladı.

Radikal Ankara Temsilcisi Ömer Şahin de gazete ile yollarını ayırdı. Şahin, ayrılığını gazete çalışanlarına mesajla duyurdu ve patron Aydın Doğan'dan yayın yönetmeni  Eyüp Can ile bütün çalışanlara teşekkür etti.
İşte o mesaj

“Hiç kimse geriye gidip/ yeni bir başlangıç yapamaz                                                                                         Ama bugün yeni bir son yapıp yeniden başlayabilir.”

Gazetemiz tıpkı  adı gibi “Radikal” bir karar alarak dijital yayıncılığa geçiyor.Cumartesi günü son kez okuyucuya “kağıt” olarak  ulaşacak.  21 Haziranı artık sadece “gündönümü”olarak değil Radikal Gazetesi’nin kapanış tarihi olarak da hatırlayacağız

Zaman hızlı akıyor. Radikal’e geldiğimde tarihler 1 Haziran 2011’i gösteriyordu.O zamanlar  ‘haber merkezi” ni dolduracak kadar çoktuk.Son 6 aydır Ankara Büro’da tek başımayım ve buna “değerli yalnızlık” diyemeyeceğim.Hayatımda yeni bir sayfa açılıyor. “veda” sırası bende.  Son 3 yılında görev yaptığım gazetenin yeni yolculuğunda olmayacağım. Dijital yayıncılığa İstanbul’dan  devam edecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Radikal ve Doğan Grubu’ndan iyi  duygularla ayrılıyorum. Benim için güzel günlerdi. Sadece işimizi yaptık.Kusurumuz olsa da kastımız olmadı. Gazetecilik yapmaya elverişli ortamı hazırlayan  Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can’a , Radikal’de selefim olan Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek  ile İstanbul ve Ankara bürolarında görev yapan  mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bir teşekkür de  yöneticisinden, şoförüne kadar idari kadrodaki arkadaşlara …

Hayat sürprizlerle doludur. Doğan günün ne getireceği bilinmez.Hakkınız helal edin. Varsa hakkım helal olsun.

Mutluluk ve başarı dileklerimle

Ömer Şahin

Radikal Gazetesi Ankara Temsilcisi



MEDYARADAR/ÖZEL