Polemik & Kulis
27 Mar 2013 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

POSTA GAZETESİNİN EMLAK SAYFALARI KİME EMANET? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Posta Gazetesi emlak sayfalarını uzun yıllar ekonomi ve emlak-gayrımenkul editörlüğü yapan deneyimli isme teslim etti.

Uzun yıllar ekonomi ve emlak - gayrimenkul editörlüğü yapan deneyimli gazeteci Bülent Yoldaş, 27 Mart 2013 tarihi itibariyle Posta Gazetesi’nde emlak editörü olarak göreve başladı.

Bülent Yoldaş haftanın 4 günü (Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi) ‘Bülent Yoldaş ile Emlak Sayfaları’ isimli sayfasında emlak ve gayrimenkul sektöründen haberler verecek.

Dünya Gazetesi, Referans Gazetesi ve Sabah Gazetelerinde ekonomi ve emlak editörü olarak görev yapmış olan Bülent Yoldaş, geçtiğimiz yıl Mart ayında gayrimenkul sektörünün ilk internet televizyonu http://www.emlakwebtv.com sitesini kurmuştu. Emlakwebtv’nin Genel Yayın Yönetmenliğini de yürüten Bülent Yoldaş, gayrimenkul ve emlak sektöründeki deneyimini ve birikimini, Türkiye’nin en çok okunan gazetesi Posta ile birleşti.

Türkiye’nin en çok satan gazetesi Posta’nın iddialı bir gazete olduğunu ifade eden Bülent Yoldaş, “Posta gazetesi iddialı bir gazete, gazete ile oluşturacağımız sinerji ile bu iddiamızı emlak sektörüne de taşıyacağız. Hedefimiz Türkiye’nin hemen hemen her kesimine ulaşan Posta Gazetesi’ni emlak alanında da iddialı konuma getirmektir. Posta Gazetesi’nin kısa sürede emlak dünyasının nabzını tutan, gayrimenkul sektörü ile kamu arasında köprü görevi üstlenen ve gayrimenkul geliştiricilerini son tüketiciyle buluşturan bir mecra olacağına inanıyorum” diye konuştu.



MEDYARADAR/ÖZEL