Polemik & Kulis
11 Haz 2010 00:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

PAÇANIZ YİYORSA GELİN BURADAYIM! FATİH ALTAYLI CANLI YAYINDA ÇILDIRDI!

Fatih Altaylı, izleyicilerden gelen küfürlü maillere çok sert tepki verdi..

Habertürk TV’de yayınlanan Teke Tek programında insanlık tarihi konulu bir tartışma yapmayı planlayan Altaylı çok yoğun mail aldıklarını söyledikten sonra gözüne takılan bazı küfürlü ve hakaret içeren mailler için inanılmaz bir tepki gösterdi. Noteri, teknik uzmanı, avukatıyla bu olay için özel bir hazırlık yapıp bir ekip kuran Altaylı, küfürlü mailleri gönderenler hakkında yasal işlem yapılacağını duyurdu.

Altaylı duyuruyu yaptıktan sonra ise canlı yayında adeta çıldırdı ve ağzına geleni söyledi. Daha önce de Habertürk ekranlarında benzer tepkiler veren Altaylı, adeta öfke nöbeti geçirdi..

"Bu kez ahlaksız bir grubun saldırısı altındayız. Bunu bekliyorduk. Bu kez hazırlıklıyız, İletişim Başkanlığı’ndaki yetkililerle de görüştük, şu anda hazır noterimiz de var. Şu anda teknik işlemler yapılıyor. Maillerin geldiği bilgisayarların IP numaralarını tespit edip hepsi hakkında gerekeni yapacağız kesinlikle. Siz o karanlık ve iğrenç ruhlarınız, kokuşmuş bedenlerinizin gereğini yapmaya devam edin. O bacaksızlara diyorum ki bu sefer sert kayaya tosladınız. O bilgisayar başında oturup hiç bir şey yapmadığı için kokuşmuş bedenlerinizle yazmaya devam edin. İt diyeceğim ama köpekleri severim buna da layık değilsiniz. Aşşağılık yaratıklar sizden mi korkacağız? Bakın burada iki adam siz bekliyoruz. Paçanız sıkıyorsa hadi gelin, buradayız."