Polemik & Kulis
10 Nis 2023 20:18 Son Güncelleme: 10 Nis 2023 20:56

Ödüllü isim TJK’dan Milliyet'e transfer oldu! "Veda ve merhaba..."

Yaklaşık üç buçuk yıldır Türkiye Jokey Kulübü Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü'nde fotoğrafçılık yapan deneyimli isim Milliyet'e transfer oldu.

2019 yılından bu yana Türkiye Jokey Kulübü Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü departmanında fotoğrafçı olarak çalışan deneyimli isim Çağatay Kenarlı, Milliyet Görsel Medya'da Fotoğraf Servis Müdürü görevine getirildi.

Kenarlı, sosyal medya hesabından "Veda ve merhaba" başlığıyla yaptığı açıklamasında "Hayallerimin peşinden amansızca koşmaya Milliyet Görsel Medya’da, Fotoğraf Servisi Müdürü olarak biraz da sorumluluklarımı artırarak devam edeceğim. Şimdi verilen bu görevi layığıyla, kimseyi kırmadan yapmak üzere bu limana demir atma günü geldi çattı." ifadelerini kullandı.

Kenarlı'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"VEDA VE MERHABA…

2019 yılı Kasım ayından bu güne kadar Türkiye Jokey Kulübü (TJK)’da Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü bünyesinde Fotoğrafçı olarak görev yaptım. Benim için artık demir alma zamanı geldi bu limandan…

Bu büyük dünyada ve ailede bana desteklerini hiç esirgemeyerek, her zaman yanımda olan TJK Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, Genel Sekreter Ahmet Özbelge, Genel Sayman Adil Mert Kaya, Genel Müdürüm Tuncel Aydın’a teşekkür ediyorum. İsimlerini tek tek yazamadığım yönetim kurulu, asli üyeler, birbirinden kıymetli çalışma arkadaşlarım ve bu zümrenin bütün paydaşlarına teşekkürü borç bilirim. Çalıştığım süre boyunca atçılık camiası içerisinde ebediyete intikal etmiş olan büyüklerimi de saygıyla anıyorum…

Burada çalışmaya başlamadan önce 16 yıllık habercilik yolculuğuma ara verdiğimi söylemiştim. Kendime tanıdığım süre doldu. Bu güne kadar pek çok konuda farklı tecrübeler edindim ve her yaşanandan bir ders çıkarttım. Kıymetli büyüklerimin gösterdiği yolda, güvenilir ve doğru habercilik ilkelerinden şaşmadan çalışmaya devam edeceğim. Bugüne kadar bana destek olan, tecrübeleriyle kariyerime yön vererek bakış açımı geliştiren, insanlığın ve dostluğun değerini bilmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Hayallerimin peşinden amansızca koşmaya Milliyet Görsel Medya’da, Fotoğraf Servisinde biraz da sorumluluklarımı artırarak devam edeceğim. Şimdi verilen bu görevi layığıyla, kimseyi kırmadan yapmak üzere bu limana demir atma günü geldi çattı.

Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler..."

 

ÇAĞATAY KENARLI KİMDİR?

Çağatay Kenarlı, 1985’te İstanbul’da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünde %100 Burslu olarak tezli yüksek lisans yapan Kenarlı 2003 Yılında Trakya Üniversitesi’nde Mekatronik Bölümü’nde okurken gazetecilik mesleğiyle tanıştı. 2004-2006 yılları arası Anadolu Ajansı’nda Tekirdağ ve Edirne’de muhabirlik, 2006-2008 yılları arasında Flash TV’de İstanbul’da kameramanlık yaptı. 2008-2019 yılları arasında mesleğini Demirören Haber Ajansı’nda sürdürdü. 2019 yılında ise Türkiye Jokey Kulübü’nde(TJK) Fotoğrafçı olarak görev yapmaya başladı.

İstanbul Veliefendi Hipodromu başta olmak üzere Türkiye genelinde bulunan 9 hipodromda gerçekleştirilen at yarışları ve kupa törenlerinin fotoğraflarını çeken Çağatay Kenarlı’nın Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ‘Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’, Türkiye Haber Kameramanları Derneği, ‘ZOOM Ödülleri’, KKTC Telsim’in ‘Fotoğraflarla Benim Kıbrıs’ım; Kıbrıs’ta Su Ve Yaşam’ fotoğraf yarışmasının da aralarında bulunduğu sualtı fotoğraflarıda olmak üzere farklı yarışmalardan aldığı ödül, mansiyon ve sergilemeleri bulunmaktadır.