Polemik & Kulis
01 Nis 2024 11:52 Son Güncelleme: 01 Nis 2024 12:06

Hangi ekran yüzü Ciner Medya’ya veda etti? ‘Kısa bir süre sonra birlikte olacağız…’

Ciner Medya’dan veda haberi geldi. Deneyimli isim, dün yapılan seçim yayınının son yayını olduğunu belirterek ayrılığını duyurdu.

Ciner Medya’dan ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Show Ana Haber Bülteni sunucusu Meltem Acet, kanalla yolları ayırdı.

Vedasını, sosyal medya hesabından “Sevgili dostlarım, sonuçlar güzel ülkem için hayırlı, uğurlu olsun. Dün seçim yayını benim Ciner Medya’daki son yayınımdı. Hepimizin içinde seçim heyecanı olduğundan, dün paylaşmak istemedim, ama son kez bu masadan, bu stüdyodan sizlere seslendim” diyerek duyuran Meltem Acet, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Beni içten sevginizle, hem Show Ana Haber hem Habertürk TV’deki yayınlarımda beş yıl boyunca hiç yalnız bırakmadınız… İzleyemediğiniz zamanlarda bile ‘Bugün kaçırdım, nolur kusura bakmayın’ mesajlarınızla, reytingleri sabahları benden önce takip edip, paylaşmanızla tüm samimiyetinizi, güveninizi beş yıl boyunca her an yanımda hissettim. Sizlerle çok özel; hem sevgiye hem de saygıya dayanan güçlü bir bağ kurduk ve emin olun bu güveninize her daim layık olmak için de gece gündüz çalışmaya devam edeceğim. Bu paylaşımımı sadece ve sadece siz izleyenlerime teşekkür etmek için yapıyorum. Bir sonraki paylaşımımı da aile gibi gördüğüm, çok sevdiğim Show Ana Haber ekibim ve çalışma arkadaşlarım için olacak. Haberden kopmadım, kısa bir süre sonra tekrar birlikte olacağız.”

MELTEM ACET KİMDİR?

Meltem Acet, 1974 yılında Ankara’da doğdu. 1991 yılında TED Koleji’nden mezun oldu. Sonrasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Ekonomi bölümünde lisans eğitimi alan Acet, 1995 yılında mezun olduktan sonra MBA yaptı ve MBA programını 1998 senesinde tamamladı. Ardından eğitim aldığı alanda çok sayıda şirkette çalıştı.

İngiltere ve Amerika’da da finans alanında çalışan Meltem Acet, Fox TV’de üst düzey yöneticilik yapmış, stratejik planlama direktörlüğünün yanı sıra reyting analiz bölümlerini de yönetmişti.

Ekran önünde olduğu kadar, ekran arkasında da televizyonculuk tecrübesine sahip olan Acet A Haber'de Z Raporu, Teve2'de Mola, Artı 1 TV'de Ekonomi Haber Müdürlüğü görevinin yanısıra Paranın Nabzı ve Sıradışı isimli programları hazırlayıp sundu. Bir dönem TGRT Haber Ekonomi Müdürlüğü görevini de yürüten deneyimli isim, son olarak Ciner Medya bünyesi altındaki Show TV ve Habertürk’te ekrana çıktı. Yeni adresi ise henüz bilinmiyor.