Polemik & Kulis
16 Ara 2012 14:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

O İDDİA AHMET ÖZAL'I ÇILGINA ÇEVİRDİ; TERBİYESİZLİK YAPMA!

Ahmet Özal, Özal'ı ailesi mahvetti iddiası üzerine canlı yayında çılgına döndü.. VİDEO

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, gazeteci Ahmet Bayhan’ın “Özal’ı ailesi mahvetti” sözleri üzerine canlı yayında çıldırdı, demediğini bırakmadı.

Adli Tıp’ın Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’la ilgili ölüm raporu dün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklandı.

Raporda, Özal’ın zehirlendiğine dair delil bulunamadığı, öldüğü zaman da otopsi yapılamadığı için de kesin ölüm nedeninin tespit edilemediği ifade edildi.

Adli Tıp’ın Özal raporunda Özal’ın naaşında sinir sistemini felç eden böcek ilacı DDT ile kanserojen etkili toksit bir ağır metal olan kadminyum bulunduğu ancak bunların o yaştaki bir insanı öldürecek düzeyde olmadığı belirtiliyordu.

Adli Tıp’ın bu raporu sonrası gözler oğlu Ahmet Özal’a çevrildi. Özal dün akşam Beyaz Tv ’de yayınlanan Dinamit programına telefonla bağlandı.

ÖZAL ÇILGINA DÖNDÜ : VİDEO

Adli Tıp Kurumu ’nun Turgut Özal hakkındaki raporunu değerlendiren Ahmet Özal, programın diğer konuğu gazeteci Fatih Bayhan ’ın "Özal ’ı ailesi mahvetti. Ahmet Özal babasının mirası üzerinden gündeme gelmeye çalışıyor." sözleri üzerine çılgına döndü.

TERBİYESİZLİK YAPMA!

Fatih Bayhan ’a sert tepki gösteren Ahmet Özal "Terbiyesizlik yapma, yalan söyleme. O beyefendi kimse terbiyesiz bir adam o. Biz aile olarak açılmasını istedik. Bilmeden konuşma. Terbiyesiz. " dedi.