Medya
05 Mayıs 2011 09:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:19

NTV MUHABİRİNİN SHOW TV'DE NE İŞİ VAR? İŞTE O İLGİNÇ BAĞLANTININ SEBEBİ!

Türk televizyonlarında her geçen gün yeni ve ilginç bir şeyler oluyor. Dün de NTV muhabiri canlı bağlantı ile Show TV'de haberini sundu.

Dün Türk televizyonlarında habercilik açısından çok ilginç bir şey yaşandı.

Kastamonu’da Başbakan’ı izleyen gazeteciler, Erdoğan gibi uçakla dönmeyince Başbakan’ın konvoyuna yönelik saldırı yerine çok kısa bir sürede ulaştı. Haber kanallarından NTV muhabiri Ercan Gürses de yaşanaları olay yerinden bildirme şansına kavuşan muhabirlerdendi.

Show TV ise olay yerinde haber ekibi olmadığından canlı bağlantı kurmak için farklı bir yol tercih etti.

Olay yerindeki bir yerel muhabir ya da ajans çalışanlarına bağlanmak yerine NTV muhabiri Ercan Gürses ile canlı bağlantı kurdu.

Yaklaşık yarım saat önce NTV’de olay yerinden olan biteni anlatan Gürses, ardından bu sefer de Show TV’de Ali Kırca’nın "Şu anda karşınızda Ercan Gürses var. NTV muhabiri. Biz Ercan Gürses’ten alıyoruz son durumu. Saldırıdan sonraki operasyonlarla ilgili herkesin merak ettiği durumlar..." girişinden sonra yaşananları aktardı.

NTV’de üzerindeki açık renk bir pardösü ile haberi aktaran Gürses’in Show TV’deki canlı bağlantıda siyah bir ceket giyiyor olması da ilginç bir ayrıntı olarak gözlerden kaçmadı.