Polemik & Kulis
01 Tem 2023 10:55 Son Güncelleme: 01 Tem 2023 10:57

NTV ile yolları ayıran ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde NTV ile yollarını ayıran ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu.

Doğuş Yayın Grubun'da 23 yıldır profesyonel meslek hayatını sürdüren ve 10 yıldır NTV ekranlarında Gece Gündüz programını sunan ünlü ekran yüzü Gülay Afşar, Gazete Oksijen ile geri döndü. Afşar, geçtiğimiz günlerde kanalla yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran Gülay Afşar, altına şu notu düştü:

“Yeniden merhaba. Bugün tatlı bir heyecanla merhaba diyorum. Malum, ekran önündeki maceramı tamamladım ve bu haftadan itibaren başka bir mecrada yaşadıklarımı, izlediklerimi paylaşmaya devam ediyorum. İlk günden beri keyifle okuduğum Gazete Oksijen de yazıyorum. Ege’de olmanın ayrıcalığıyla biraz da sahillerden bildiriyorum. Yani aslolan… Her zamanki gibi hayatı paylaşalım istiyorum

 

GÜLAY AFŞAR KİMDİR?

Gülay Afşar, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bölümü'nü bitirdi. Televizyon kariyeri öncesinde bir süre finans piyasalarında aktif görev yapan Afşar'ın televizyon kariyeri 1997 yılında Kanal E'de başladı. 1999 yılında Kanal E ile yollarını ayıran tecrübeli isim CNN Türk ekranlarında boy göstermeye başladı.

Gülay Afşar son olarak 2001 yılında CNBC-e ve NTV'de görev almaya başladı. Bu kanallarda 5 yıl boyunca ekonomi programları sunan isim son dönemde konuklarını stüdyoda ağırladığı ve güncel yaşamdan konuların konuşulduğu programları hazırlayıp sunmaya başladı.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Afşar, son olarak NTV ekranlarında yayınlanmakta olan Gece Gündüz adlı programı sundu. Şimdi ise kariyerine Gazete Oksijen’de devam edecek.