Polemik & Kulis
30 Tem 2013 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

NİHAT GENÇ CHP'NİN BEŞ ADAYINI AÇIKLADI!

Gazeteci- yazar Nihat Genç'in açıkladığı CHP'nin 5 belediye başkan adayı listesinde o isim yok.

AK Parti iktidarına yönelik sert eleştirileri ile adından söz ettiren Nihat Genç, OdaTv'de kaleme aldığı yazıda 2014 yerel seçimleri için CHP seçmeninin en çok güvendiği isimleri açıkladı.

Son günlerde ortaya çıkan anketlere güven duymadığını belirten Genç, CHP seçmeninin desteklediği adayları, "Metin Feyzioğlu, Emine Ülker Tarhan, Gürsel Tekin, Muharrem İnce, İlhan Cihaner" şeklinde sıraladı.

CHP'nin dışarıdan adaya ihtiyacı olmadığını belirten Genç, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde partinin tarihinin en özgür dönemini yaşadığını ifade etti.

İşte Nihat Genç'in yazısından bir kesit;

CHP'ye, kamuoyuna ve sallamacı anketçilere katkımız olsun. Belediye başkanlıklarının merak edildiği bugünlerde partililer sokakta kahvede taşrada kimleri konuşuyor? Önce şunu söyleyeyim, partililerin aday konusunda sıkıntısı hiç yok. Ayrıca partililerin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı'nın CHP tarihinde görülmedik bir özgürlük ortamı yarattığını ve partinin geleceğinden çok emin kendine güvenli konuştuklarını belirteyim. Bugün CHP'de hem belediye başkanlıkları hem de partinin geleceğinde CHP'li seçmenlerin de oy birliğiyle destekledikleri adaylar şunlardır: Metin Feyzioğlu, Emine Ülker Tarhan, Gürsel Tekin, Muharrem İnce, İlhan Cihaner..

Bu isimlere itimat güven tamdır. Eline kağıt alıp liste yapan herkesin ilk beşe yazdığı isimler bunlardır, mahkemesi, hukuki engeli olsun olmasın CHP'lilerin partinin geleceğine mühür vurmasını istediği isimler, bunlardır.