Polemik & Kulis
04 Haz 2010 16:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

MOLLAVEİSOĞLU'NUN SÖZCÜ'DE YAZDIĞI HANGİ HABER CEM TV'DEKİ İŞİNDEN OLMASINA NEDEN OLDU?

Araştırmacı gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu Sözcü gazetesinde fotoğraflarıyla birlikte yayınladığı bir haberi Cem TV'deki programına taşımak isteyince program yayından kaldırıldı.

Başbakan Erdoğan’ın villalarının fotoğraflarını Türk basınında ilk kez SÖZCÜ gazetesinde yayınlayan Tuncay MOLLAVEİSOĞLU, aynı fotoğrafları CEM TV’deki programına taşımak isteyince çok izlenen program yayından kaldırıldı.
 
Araştırmacı gazeteci Tuncay MOLLAVEİSOĞLU’nun büyük ilgi gören programı yayından kaldırıldı. CEM TV'de Çarşamba akşamları BAĞIMSIZ adlı programı hazırlayıp sunan Mollaveisoğlu bu programda; AKP iktidarının yolsuzluk ve yoksulluk ekonomisini eleştiriyordu. CEM TV’nin en çok izlenen programını yapan Mollaveisoğlu’nun işine son verilmesinin nedeni SÖZCÜ gazetesinde yayınladığı bir özel haber ile ilgili… Mollaveisoğlu Başbakan Erdoğan’ın başını ağrıtan trilyonluk villalarının fotoğraflarını Türk Basınında ilk kez SÖZCÜ de yayınlamıştı. SÖZCÜ Gazetesi’nde manşetten verilen haberde Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki havuzlu villalarının fotoğrafları detayları ile yer almıştı. Aynı fotoğrafları CEM TV'deki programında da yayınlayacağını söyleyen Mollaveisoğlu’nun beklenen programı önceki akşam yayınlanmadı. Çünkü program yayından kaldırılmıştı. 
 
İşte Sözcü'de yayınlanan ve  Tuncay Mollaveisoğlu'nun programının kaldırılmasına neden olan Recep Tayyip Erdoğan'ın villaları ile ilgili gazete kupürü