Polemik & Kulis
05 Şub 2022 11:57 Son Güncelleme: 05 Şub 2022 12:00

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ‘canını sıkan’ ziyaret! ‘AK Parti kulisleri ikiye bölündü…’

Ahmet Takan, bugünkü köşesinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ziyaret etmesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kabine’de revizyon sinyali”nin ardından Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un MİT Başkanı Hakan Fidan ile görüşmesine dikkati çekti. “Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile Hakan Fidan arasındaki Dışişleri Bakanlığı koltuğunu kapma mücadelesini sağır sultan bile biliyor” diyen Takan, kulislerin ikiye bölündüğünü yazdı.

“‘Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gidiyor. Mustafa Şentop, Hakan Fidan’ı yeni makamı için tebrik ziyaretine gitti’ diyenler ile ‘Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gidiyor yerine İbrahim Kalın geliyor. Mustafa Şentop, Fidan’ı teskin etmek için ziyarete gitti’” diyenler olduğunu ifade eden Takan, “Basınla paylaşılan 2 kare fotoğraftaki Hakan Fidan’ın yüz ifadelerine bakılırsa, Hakan Fidan çok arzuladığı Dışişleri Bakanlığı koltuğu için biraz daha bekleyecek gibi!.. Eğer başka sıkıntılar da yok ise…” görüşünü aktardı.

Yazının tamamı için tıklayın!