Polemik & Kulis
01 Ağu 2011 12:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:37

MİLLİYET VE VATAN'DAN FLAŞ AYRILIK! YILLARDIR GÖREV YAPAN HANGİ İSİM AYRILDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Erdoğan Demirören, Milliyet ve Vatan Gazetelerinde uzun süredir görev yapan bir isimle yollarını ayırma kararı aldı.İşte o isim...

Doğan Grubu’nda uzun yıllar görev yapan, Milliyet ve Vatan’ın Reklam Grup Başkanı Viki Habif’in grup ile yolları ayrıldı.

Erdoğan Demirören’in danışmanlarına bir süre önce Milliyet ve Vatan gazetelerinin reklam satış ve pazarlama incelemesi yaptırdığı, inceleme sonucunda Milliyet’in reklam gelirlerinden yeterince pay almadığı ve özellikle Vatan konusunda hiçbir reklam girişiminde bulunulmadığının tespit edildiği öğrenildi.

Ayrıca yönetici olarak Viki Habif liyakat esasından çok sadakat esasına dayalı olarak görevlendirme yaptığı ve iyi isimlerin bundan rahatsız olduğu için Milliyet’ten ayrılarak başka gazetelere transfer olduğu da Erdoğan Demirören’in danışmanları tarafından tespit edildi.

Görevden almanın sadece Viki Habif ile sınırlı kalmayarak reklam kurmaylarının da Milliyet’ten gönderilmelerinin beklendiği kaydediliyor. 

VİKİ HABİF NEREYE GİDİYOR?

Demirören tarafından Milliyet ve Vatan gazetelerinin Reklam Grup Başkanlığı görevinden alınan Viki Habif’in yeni adresi Doğan Burda Dergi Grubu...

Habif grubun CEO ve Genel Müdür olarak başında bulunan Mehmet Yılmaz ile kardeşi Feryal Pere’nin aile dostu...

Habif kısa bir süre önce görevden ayrılan Cem Başar’ın yerine Doğan Burda Dergi Grubu Reklam Grup Başkanlığı görevine getiriliyor.

Gelişmeler tüm detaylarıyla Medyaradar’da olmaya devam edecek...

MEDYARADAR/ÖZEL