Medya
04 Eki 2010 15:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

MİLLİ GAZETE'DE BİR İSTİFA DAHA! ''BU BİR VEDA YAZISIDIR! SEL GİDER KİM KALIR?'' DEDİ VE GİTTİ!

Saadet Partisi'ndeki deprem Milli Gazete'yi etkilemeye devam ediyor. Bugün bir yazar daha ayrıldı.

Saadet Partisi’nde genel başkan Numan Kurtulmuş’un partiden ayrılmasının ardından yaşanan bölünme Milli Gazete’ye de yansıdı.

Önceki gün istifa eden Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal ve ekibinin ardından bugün de bir yazar gazeteyle yollarını ayırdı...

Milli gazete yazarı Hüseyin Akın, bugünkü yazısıyla gazeteye ve okurlarına veda etti.

Akın son yazısında "Bu bir veda yazısıdır Sel gider, kim kalır?" diye yazdı.

"Yaklaşık altı yıldır kesintisiz yazdığım Millî Gazete’deki yazılarıma bugün son noktayı koyuyorum. Son aylarda isimlendirmekte zorluk çekip bahsinden utanç duyduğum gelişmeler artık bu şartlarda yazmamı anlamsız ve imkânsız kılmıştır.

Düşünce sayfasında ilk yazmaya başladığımda, tıpkı diğer arkadaşlarım gibi tek hedefim vardı: Düşünceyi ayağa kaldırmak ve sözü muhkem bir yere yerleştirmek...

Kalemden kâğıda düşen sözün de üzerimizde bir hakkı olduğu bilinciyle hareket ederek, şartları daha fazla zorlamamak gerektiği sonucuna vardım.

Hiç olmazsa düşünmenin ve düşüncenin haysiyetini korumak adına, gözlerimiz önünde cereyan eden olaylara köşe başından seyirci kalmamak için kaleyi terk etmek yerine, kalemi bırakıyorum.

İlk günden bugüne yazdıklarımız dikkatle okunacak olursa, hakikate itaat ve doğruluğa sadakatten ayrılmadığımız görülecektir.

Meşum süreçlerle bin bir çeşit acılar çekmiş insanların her şeyi unutarak, şimdi kalkıp da birbirlerine acı çektirmekte yarış etmelerini hiç anlayamadım.

Akil bildiğim adamların akla ziyan nevinden temas ve çıkışlarında ne kadar hikmetli bir taraf aradımsa, her biri elimde kaldı.

İçinde kardeş kavgalarının da yer aldığı böyle bir oyunun herhangi bir tarafında daha fazla kalamayacağımı anladım.

Meğer sözün bittiği yer kadar, yazının da tükendiği bir nokta varmış.