Polemik & Kulis
09 Haz 2011 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:26

''MESLEĞİ ADINA BEN UTANDIM!'' ABDULLAH OĞUZ'DAN REHA MUHTAR'A SERT YANIT!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Reha Muhtar'ın Pişti'cileri uyaran yazısına yapımcı Abdullah Oğuz'dan zehir zemberek bir yanıt geldi.İşte Oğuz'un MEDYARADAR'a gönderdiği cevap...

Reha Muhtar‘ın  memleket meselelerini bile bir kenara bırakarak köşesinin tamamını kişisel bir meseleye ayırdığını görünce hiç tarzım olmasa da yanıt vermeye mecbur oldum.

Reha Muhtar ile mahkemeliğiz, ama mahkemelik olmamızın nedeni çalıştığı dönemin parasını gönderdiğimizde çekilmeyen bölümlerin parasını da talep ettiği içindir.

Mahkeme tutanaklarında her türlü delil  mevcuttur. Benim kişisel meselelerimi taşıyacağım bir köşem olmadığı için bu açıklamayı  yapmaya mecbur kaldım. Çekilmeyen bölümlerin parasını isteyen birisiyle mecburen mahkemelik olursunuz. Reha’nın diğer iddialarının neresini düzeltsem olmuyor çünkü hepsi yalandır. Çekilmeyen bölümlerin parasını almak için her yolu deneyen  Reha Muhtar bunun için kamusal alan köşesini bile kullanacak kadar gözükararmış bir adamdır ki büyük bir ekip çalısmasının ürünü  olanPİŞŞTİ’yi kendisinin yaptığını bile söyleyebilmiştir. Mesleği adına ben utandım, özel hayata ilişkin yazdıklarına değinmeyeceğim bile ikimizi de kamuoyu biliyor.

Son bir not çekilmeyen bölümler için para almaya çalışan Reha Muhtar ne tesadüftürki bunu kendisinin içinde olamadığı PİŞŞTİ’nin yeniden başladığı 6 yıl sonra yazıyor..

Abdullah Oğuz

REHA MUHTAR’IN BUGÜNKÜ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

MEDYARADAR/ÖZEL