Medya
09 Kas 2010 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:47

MEHMET HABERAL OLAYININ ÖZÜ "KOMİK OLMAYAN" BİR FIKRADIR!

Radikal yazarı Cüneyt Özdemir bugün köşesinde "komik kolmayan bir fıkra" yazdı. İşte Özdemir'in fıkrası ve fıkranın yazılma nedeni...

Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, bugün köşesinde "Biraz da gülelim!" başlığı ile komik olmayan bir fıkra yazdı. İşte o fıkra ve yazılma nedeni...

"Günün birinde organ nakli yapan ünlü bir doktoru darbe yapacak diye tutuklamışlar. Gel zaman git zaman adamı bir türlü serbest bırakmıyorlarmış. 2 yıl boyunca adamcağız tahliye olmak istemiş 9 ayrı hâkim de her seferinde bunu kabul etmemiş.

Sen misin tahliye etmeyen, doktor başka bir mahkemede hâkimlere "Bu adamlar beni haksız yere tahliye etmiyorlar" diye dava açmış. Bakmışlar adam doğru söylüyor. Hâkimleri suçlu bulup tazminat ödemeye mahkûm etmişler. Yargıtay da bunu onamasın mı! Al başına yeni içtihat! Hâkimler şaşkın. Doktor hâlâ tutuklu, bir de üstüne içtihat değişiyor; her hâkime dava açılabilecek.

Biliyorum yaşananlar trajik ancak Mehmet Haberal olayının özeti komik olmayan bir fıkradır. Ancak "Bu tutukluluğa daha ne kadar gülebiliriz ki!" Ona da Sevgili Frank karar versin."