Polemik & Kulis
10 Şub 2011 10:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

MEDYARADAR'DAN YILIN BOMBASI! AYDIN DOĞAN'IN ORTAĞI OLDUĞU TRUMP TOWERS'TAN 3 MİLYON DOLARA DAİRE ALAN ÜÇ YAZAR KİM? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Aydın Doğan'ın da ortak olduğu Trump Towers'dan 3.5 milyon dolara daire alan üç yazarı Medyaradar buldu..

Donald Trump’ın, Doğan Grubu ve Taşyapı ile Mecidiyeköy’ün göbeğinde ortaklaşa başlattıkları Trump Towers’ta daireler kapışılmaya başlandı..

İlginçtir, ateş pahası dairelere Doğan Grubu’nun üst düzey yöneticisi ve yazarları talip oldu.. Ücretlerini Aydın Doğan’dan alan yazarlar, aldıkları dairelerle yine patronlarını zengin ediyor..

Peki kim o yazar ve yöneticiler;

MEDYARADAR’ın sağlam kaynaklardan edindiği bilgiye göre Ahmet Hakan, Mehmet Ali Birand ve Güneri Cıvaoğlu, patronları Aydın Doğan’ın ortağı olduğu Trump Towers’dan daire aldılar.

Trump Towers’da fiyatların 500 bin dolar ile 5,5 milyon dolar arasında değiştiği biliniyor..

Ancak Trump Towers’ın imar, ruhsat ve iskan sorunları henüz tam giderilemediği için bankalar kredi veremeyince proje sahipleri leasing şirketi kurarak sorunu çözdüler..

Binanın 6 daireden oluşan bir katını ise sinema yapımcısı Türker İnanoğlu’nun peşin parayla aldığı öğrenildi..

TRUMP TOWERS’TA NELER VAR?

Trump Towers İstanbul-Şişli’nin 37 katlı 144 metre yüksekliğindeki rezidans kulesinde büyüklükleri 102 ile 650 metrekare arasında değişen 206 rezidans yer alıyor.

Yüksek inşaat standartlarıyla hayata geçirilen projede, 40 bin 936 metrekarelik alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi kompleksinde 185 mağaza bulunacak.

Trump Towers rezidans kulesinin 4’ncü katındaki ‘lounge’ daireler çok fonksiyonlu tasarımıyla ev sahiplerinin değişik amaçlı kullanımlarına hizmet verecek.

Şömineli oturma odası, barı, kütüphanesi, ofis ortamında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü konforu içeren business center’ı, toplantı odaları ve çocuk oyun alanıyla ev sahipleri isterlerse zamanını burada geçirecek ya da misafirlerini ağırlayabilecek.


MEDYARADAR/ÖZEL