Polemik & Kulis
05 Ara 2010 18:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

MEDYARADAR'DAN HAFTA SONU BOMBASI! HANGİ GAZETENİN HABER MÜDÜRÜ SABAH'IN ÖZEL İSTİHBARAT BÖLÜMÜNE TRANSFER OLDU?

Ergenekon ve ekonomik suçlar konusunda uzman olan Haber Müdürü Sabah Gazetesi'nin Özel İstihbarat Bölümü'nde görev yapacak.

SABAH’ın Özel İstihbarat Bölümü, Yeni Akit Gazetesi’nin Haber Müdürü Nazif Karaman’ı muhabir olarak transfer etti. Karaman, Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek’le el sıkıştıktan sonra gerekli idari işlemler de tamamlandı. Karaman, yarın itibariyle yeni görevine başlayacak.
Yeni Akit’te önemli haberlere imza atan tecrübeli haberci Karaman, Ergenekon ve ekonomik suçlar konusunda uzman. Son iki yılda bu alanda yapılan pek çok önemli haberin arkasındaki isim olan Karaman, SABAH Özel İstihbarat Bölümü’nde sahada haber kovalayacak.
Fadime Şahin, Cem Uzan ve Manken Güvenlik gibi hatırda kalan haberlere imza atan Özel İstihbarat Bölümü, bir transferi de SABAH’ın İzmir Bürosu’ndan yaptı. İzmir’de görev yapan deneyimli fotomuhabir İbrahim Evrim Ayral da bundan sonra İstanbul’da SABAH Özel İstihbarat Bölümü için çalışacak. İki ismi kadrosuna dahil ederek güçlenen Özel İstihbarat Bölümü, ekibi yeni yılda daha da büyütecek.

MEDYARADAR/ÖZEL