Polemik & Kulis
11 Şub 2011 19:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

MEDYARADAR'DAN AKŞAM BOMBASI! HÜRRİYET GAZETESİ'NDEN ŞOK AYRILIK! HANGİ DENEYİMLİ MUHABİR ''EŞİNİ'' ''İŞİNE'' TERCİH ETTİ?

Bir yıl önce dünyaevine giren Hürriyet Gazetesi'nin deneyimli muhabiri "eşini" işine tercih etti ve yıllardır görev yaptığı gazete ile yollarını ayırma kararı verdi.

Hürriyet Gazetesi’nin deneyimli magazin muhabiri Sema Eren geçtiğimiz yıl Aşk Bir Hayal dizisinde Miran Ağa karakterini canlandıran Orhan Kılıç ile gizli bir nikahla dünyaevine girmişti.

Eren-Kılıç çiftinin 5,5 ay önce bir kız çocukları dünyaya geldi.İsmini de Orhan Kılıç’ın Sağır Oda dizisinde canlandırdığı karakter olan Aras koydular.

Almanya doğumlu olan Orhan Kılıç önümüzdeki günlerde bu ülkede bir film çekimine başlayacak. Uzun sürecek bu çekimler dolayısıyla Kılıç’ın Almanya’da bulunması, sadece iki gün için ise dizi çekimleri nedeniyle Türkiye’de olması gerekecek.

Sema Eren eşinden uzak kalmak istemedi ve yıllardır görev yaptığı Hürriyet Magazin Servisi ile yollarını ayırarak "eşini" "işine" tercih etmek zorunda kaldı.

MEDYARADAR/ÖZEL