Medya
08 Şub 2012 14:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

"MEDYANIN HALİNİ GÖRDÜKÇE ACABA BİZ Mİ YANLIŞ YAPIYORUZ"

"Yakın zamana kadar 'Halkın kurtuluşu namlunun ucundadır' sloganı atanlar, şimdilerde 'Borazan'. "

Sana kaç ona tut

Medyanın halini gördükçe 'Acaba biz mi yanlış yapıyoruz' demekteyiz. Yakın zamana kadar 'Halkın kurtuluşu namlunun ucundadır' sloganı atanlar, şimdilerde 'Borazan'.

Dinle imanla uzaktan yakından ilgisi olmayanlar umre hazırlığında. Bunların birkaç tanesini domuz pastırması yerken gözlerimizle görmüştük. Demek ki, 'Bastır parayı, öttür bunları'. Sahiplerinin 'Tut, tut' diye işaret ettiklerine saldırmak yeni görevleri. Hayatlarında görmedikleri ve hiç tanımadıkları insanlara hücum etmek.

Bunların tecrübelileri de var. Evlerinde ağırladıkları kimilerine 'Bu gece bizde kalın' deyip, muhabbet tellallığı dahi yapmaktalar. Dedik ya, önemli olan cebi doldurmak. Karşılığında her türlü hizmet mevcut. İtiraf etmemiz gerekiyorsa, 'Satılıkları tanıyoruz'.

Kanımıza dokunan, bunlara göz yumanlar. 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' taktiği güdenler. Bunların felsefesi 'Tavşana kaç, tazıya tut' demek. 'Ne zamana kadar sürecek' merak içindeyiz. Kendi adımıza konuşursak 'Haysiyet ve şerefimizi satın alacak makam ve para yok'.

Burhan AYERİ / AKŞAM

ETİKETLER
#akşam #burhan ayeri