Polemik & Kulis
23 Eyl 2013 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

MEDYADA FLAŞ GELİŞME; HANGİ KANALIN GENEL YAYIN YÖNETMENİ İSTİFA ETTİ? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Bir süre önce kanalın genel yayın yönetmenliğine getirilen deneyimli televizyoncu istifa etti..

Bir süre önce Artı 1 Tv'nin genel yayın yönetmenliğine getirilen Sedat Bakıcı istifa etti..

Uğur Dündar ve ekibinin ayrılmasının ardından +1 kanalının genel yayın yönetmeni olan Bakıcı, bugün ani bir kararla görevini bıraktı..

SEDAT BAKICI KİMDİR?

Artı Bir TVHaber Genel Yayın Yönetmenliği’nden istifa eden Sedat Bakıcı, uzun yıllar yazılı basında çalışmayı tercih etti. Daha önce Günaydın, Sabah, TRT, HBB TV ve Star Televizyonu’nda çalışan Sedat Bakıcı, 10 yıla yakın bir süre Milliyet ve Posta gazetelerinde muhabir ve editör olarak görev yaptı.

Bakıcı, 2003 yılında metrolarda ücretsiz dağıtılan ilk metro gazetesi olan İstanbul Metro Gazetesi’ni yayınlamıştı. Yeni Şafak Gazetesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü de yapan Sedat Bakıcı, son olarak İMC Televizyonu’nda Haber Müdürü’ydü. Sedat Bakıcı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Nisan ayında yapılan son olağan kongresinde Emeğe Saygı grubu adıyla liste çıkararak TGC başkanlığına aday olmuştu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan 44 yaşındaki Sedat Bakıcı, Marmara Üniversitesi’nde Gazetecilik Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Medyada yakın dönemin panoramasını çıkartacağı kitabı üzerinde çalışan Bakıcı, yakında Siyaset Bilimi üzerine doktora eğitimine başlayacak.

MEDYARADAR- ÖZEL