Medya
09 Oca 2008 13:49 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:53

"LOUVRE MÜZESİNDE 31 ....N DELİKANLI!...." AYŞE ARMAN'A MİSİLLEME GEÇİKMEDİ!.... İŞTE EKŞİSÖZLÜĞÜN MİSİLLEMESİ!....

Ayşe Arman'ın bugün köşesinde yer alan yazıya, 'ekşisözlük' yazarından misilleme.

İşte 'ekşisözlük' yazarının Ayşe Arman'a mizah ve ironi dolu misillemesi:
 
'Francois Trafo' 32 yaşında. Harvard Üniversitesi mezunu. 5 yıldır yabancı bir şirkette müstahdem olarak çalışıyor. aşağıda okuyacağınız maili yollamış, bana çok enteresan geldi, yeni dönemin önümüze getireceği yeni trendlerden birinin habercisi. Aslında bu konuda ben tarafım ama sizin fikrinizi de önemsiyorum o yüzden ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim:

Pazar günü, louvre müzesi'ne gittim. sergi oldukça güzeldi. Sonra müzenin batı tarafında saklanan eserler için kullanılan tarafını gezmek istedim. O bölümdeki "erkekler tuvaleti"ne girdim. İçeride üç deri montlu delikanlı vardı. Yanlarından geçip, kabine girdim. Çıktığımda biri m.......ı lavaboya uzatmış, otuzbir .....n gördüm. Yerler cıvık cıvıktı, lavabo kenarı da aynen öyle. Şok içinde yanındaki lavaboya elimi yıkamak üzere uzandığımda, ç.....den sıçrayan d....rin elime geldiğine de şahit oldum. O anda tepem attı. "Burası bu iş için uygun bir yer değil" diyebildim. Delikanlı ise "çıplak karıların olduğu tablolar gördüm n´apim!" demekle yetindi. Başka bir şey söyleyemeden, apar topar tuvaletten çıktım. Çıktığım gibi de ilk gördüğüm güvenlik görevlisine durumu anlattım ve şikáyet ettim. Güvenlik görevlisi de şevke geldi, pantolonunu indirip otuzbir .......ye başladı çok korktum!

Yanlış anlamayın, konu "otuzbir" değil. Konu, insan hak ve özgürlükleri ve hijyen. Delikanlının otuzbir ........si onun hakkı ise, ben bunu eleştiremem. Ama louvre müzesi gibi bir yerde, tuvalette otuzbir ....ek, orgazm olmak onun hakkı değil. Ya da ellerimi hijyenik olmayan bir ortamda yıkamak zorunda kalmam bana haksızlık!

Ama olayın tek boyutu hijyen de değil, bu aslında "meydan okuma." Çünkü Louvre Müzesi´nde otuzbir sonrası gusül abdesti alınacak bir yer yok. O zaman niye otuzbir ......yor? Ayrıca şartlar el vermiyorsa otuzbir .......den haz almak da mümkün. Sanal seks denen şey var. Böyle bir durumda, gerçekten orada otuzbir ....ek şart mı? yoksa göstermelik mi? Bir tür meydan okuma mı? "....mü istediğim yerde açarım" mı? Yani her yerde, bir kerane olması mı gerekiyor? Bana kalırsa, her şeyin bir yeri ve zamanı var. Bunun zamanı o an ve orası olmamalıydı. İşte o manzara, bana bu ülkede "abazan" olduğum hissini verdi. Artık ben, kendi haklarımı ve özgürlüğümü zorla savunmak zorunda kalıyorum. Francois Trafo."

Ekşisözlük yazarı aynen Ayşe Arman'ın yaptığı gibi okurlarına bir test uyguluyor yazıdan sonra ve okurlarının bu konudaki düşüncelerini soruyor!

a-) Ne var bunda, gayet normal. Kaç santimmiş?

b-) Olur mu öyle şey hem hijyenik değil hem de başkalarına haksızlık. Canım çekti lan?

c-) Tamam doğru değil ama abartılacak bir şey de değil. Fındık kadar ...ten zarar gelmez.

d-) Otuzbir ....ne itiraz etmek resmen seksistliktir, badaklıktır. Doyumsuz i...ler!

e-) Normal tuvalette otuzbir .....ek, abaza bir davranıştır. Dışarıya çık da bir tane partner bul, seks yap a benim dingo evladım...
EKŞİSÖZLÜK 'Jokond'http://www.cgt