Medya
03 Ağu 2010 09:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

LİSELİ ÖĞRENCİYE TECAVÜZ SKANDALI! HÜRRİYET YAZARINDAN OLAY YAZI!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Aral'ın bugünkü köşesinde skandal bir mektup vardı.

Yetiş Ayşe

ÖĞRETMEN  BEY SİZİ CİDDİ ANLAMDA UYARIYORUM

Sayın Aral,

Ben F.K., ..........Üniversitesi’nde öğretim elemanıyım.

Sizin iyi bir gazeteci, iyi bir araştırmacı, iyi bir yazar en önemlisi duyarlı ve iyi bir insan olduğunuzu biliyorum. Bu yüzden de size yazıyorum.

.......... Güzel Sanatlar Lisesinde öğretmenlik yapmakta olan ........... isimli, evli şahıs lisedeki bir öğrencisine zorla tecavüz ediyor ve karısından boşanıp onunla evleneceğini söyleyerek onun polise gitmesine engel oluyor.

Sonra da onu yıllarca kullanıp atıyor. Aynı zamanda bu kız bu adamın arkadaşının kızı.

Kızın hayatıyla oynadı. Hayatını, geleceğini üniversite dördüncü sınıfta bitirdi. Kız ondan kurtulmaya çalıştıysa da buna izin vermedi. Lütfen bu cemiyet düşmanına gereken cezanın verilmesi için bize yardım edin. Başka kızların da başına gelmesin. Kim bilir sesini çıkaramayan daha nice kızlar var, bu olay bir örnek olsun lütfen bana ulaşın. Telefon numaram ........ 

Selam ve saygılarımla.

F.

Cevap: Sayın F.K. dün gece sizinle konuştuk. Ben bugün ayrıca mağdurun babasıyla da konuştum. Şimdi buradan bu öğretmene bir kaç lafım var. Öğretmenlerin yüz karası rezil adam, seni açık seçik tehdit ediyorum, ismin, cismin, okulunun adı yani seninle ilgili tüm bilgiler bende saklı. Seni yakın takibe aldım. Nasıl mı onu hiç bilemeyeceksin. Eğer seninle ilgili en ufak bir şikâyet daha alırsam adını soyadını her şeyini tüm ülkeye ifşa ederim. İnan ederim ve sana bir nasihat daha; acil o okuldaki görevinden ayrıl en sağlıklısı bu olacak. Seni takipteyim ve inan bu konuda ciddiyim.

Ayşe Aral/Hürriyet

 

ETİKETLER
#tecavüz #ayşe aral