Polemik & Kulis
01 Tem 2010 11:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

LAFININ NEREYE GİTTİĞİNİN FARKINDA MISIN? HINCAL ULUÇ'TAN SEVİLAY YÜKSELİR'E TACİZ ÇIKIŞI!

Taciz tartışması Sabah gazetesinin iki yazarının arasını açacak gibi görünüyor.

Sabah yazarı Hıncal Uluç üç Türk kadın gazetecinin ismi etrafında dönen taciz Zanzibar’daki, uluslararası otel zinciri Kempinski’de maruz kaldıkları taciz iddilarına sert bir giriş yaptı.

Mutlu Tönbekici’nin Vatan gazetesindek kendisini tiye alan yazısını da eleştiri oklarına tutan Uluç en çok da Sabah gazetesindeki yazar arkadaşı Sevilay Yükselir’e yüklendi.

"Otelin bir bellboyu, gelen üç kadın gazetecinin üçüne de, Anadolu deyişi ile sarkmış. Baskılardan panikleyip "Ben taciz demedim" diye savunmaya geçen Ece Vahapoğlu’nun deyişi ile "Asılmış.." diyen Uluç, yazısında şöyle devam etti:

Sevgili Sevilay kardeşim de, HaberTurk’e konuşurken çok ama çok ayıp etmiş.

"Hıncal Abi bence yeni sweetheartı Ece’yi, kız zor duruma düşüp de alay konusu olunca kurtarmaya çalıştı" demiş..
Sevgili (Gerçekten sevgili kardeşimdir) Sevilay "Hıncal Abi’nin yeni sweetheartı Ece" deyişin de hem bana, hem Ece’ye yönelik bir "Taciz" biliyor musun?. Lafının nereye gittiğinin farkında mısın?. Tabii şimdi Tanzanyalı delikanlı gibi "Şaka" yaptığını iddia edebilirsin. Şakası bile ayıp. Ece, sen, ben, ayni çatının altındayız. Okuyan bir şey bilip yazdığını sanır. Hiç sıkılmadın mı bu çok çirkin yakıştırmayı yaparken Sevilay?."