Medya
14 Tem 2010 16:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

KURTLAR VADİSİ'NİN ATV'YE GEÇMESİ DENGELERİ NASIL DEĞİŞTİRECEK?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun atv'ye transfer olması ekran aritmetiğini altüst edecek!

EZEL’in sezon ortasındaki transferinin ardından çok önemli bir başarıya daha imza attı atv.

Elindeki Aşk ve Ceza, Aşk Bir Hayal, Adanalı ve Ezel gibi günü birincilikle kapatan yapımlarının yanına, çok önemli bir diziyi, Kurtlar Vadisi Pusu’yu ekledi.

Böylece haftanın en az üç-dört gecesinde reytinglerde birinciliği garantiledi. Bu gelişme, yıllardır Kanal D’nin liderliğinde devam eden kanallar arasındaki yarışın da bütün aritmetiğini değiştirecektir. Eğer Kanal D final yapan Aşk-ı Memnu’nun yerine onun boşluğunu dolduracak güçlü bir yapım bulamazsa, perşembe geceleri Kurtlar Vadisi Pusu ve dolayısıyla da atv’nin liderliğine geçecektir. Atv pazartesi Ezel, salı Aşk ve Ceza, cumartesi Adanalı ve pazar akşamları da Aşk Bir Hayal ile haftanın üç gününü rakiplerinin önünde kapatıyordu.

Şimdi perşembe için de çok önemli bir koza sahip oldular. Kanal D, büyük ihtimalle yeni sezonun en iddialı yapımı olacak Beren Saat’li Fatmagül’ün Suçu Ne?’yi Kurtlar’ın karşısına koyacak. Kanal D ile atv arasında geçeceğini tahmin ettiğimiz yeni sezonun birincilik yarışında, Fatmagül’ün Suçu Ne? ile Kurtlar Vadisi Pusu arasındaki reyting savaşı belirleyici olacak.

Kanal D’nin, atv’ye göre bir büyük avantajı da ana haber bülteninin rakibinin sürekli çok önünde çıkıyor olmasıdır. Eğer atv’ciler dizilerine ivme kazandırmak istiyorlarsa, bir an önce düşük seyreden ana haber bültenlerine bir çare bulmak zorundadır. Kim ne derse desin Show ve Star bu yarışta iki rakibinin gerisinde kalacak gibi görünüyor. Ekranda liderliğin yolu, büyük projelere yatırım yapmaktan ya da tutmuş olan yapımları kendi bünyelerine katmaktan geçiyor. Atv de bunu yaptı işte...

Memet GÜLER / HABERTÜRK