Medya
22 Kas 2010 14:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

KÜÇÜK SIRLAR NEDEN STAR'A GEÇTİ?

‘Küçük Sırlar' dizisinin yapımcısı Tims Prodüksiyon, Kanal D'den Star tv'ye geçmelerinin nedenini açıkladı..

KÜÇÜK SIRLAR NEDEN STAR’A GEÇTİ?

‘Küçük Sırlar’ dizisinin yapımcısı Tims Prodüksiyon, dizilerinin pazartesi 20.00’de yayınlamasını istiyordu. Kanal D’de bu zaman diliminde yer olmadığı için Star’a geçtiklerini söylediler.

Bu arada Star, Kanal D’den gelen dizilerle izlenme oranlarını da yükseltiyor. Bu da bir dip not.

KARAMAZOV KARDEŞLER BAŞKA HANGİ ÜLKEDE TV DİZİSİ OLDU?

Bu akşam ‘Karadağlar’ dizisinin üçüncü bölümü yayınlanıyor. (SHOW TV / 22.45) Sinema eleştirmenleri tarafından ilk uyarlaması ‘görüş birliği’ ile beğenilmeyenlerin başında geliyor ‘Karamazov Kardeşler’. Yani bizdeki ‘Karadağlar’.

Ağdalı bir dile sahip ve karışık bir teknikle yazılmış bu hacimli romanı 2,5 saatlik bir filme sığdırmanın olanaksız olduğu, bunun için en az dört saatlik bir film yapmak gerektiği belirtilmiş.

Rusya’da yapılan televizyon dizisi toplamda 7,5 saat uzunluğundaydı, Brezilya’da yapılan dizi ise birer saat süren 178 bölümden oluşuyordu. Yani uzunluk konusunda belki de yabancı formatların bile uymak zorunda kaldığı bir uyarlama. Eh, zaten bizde dizilerin bir bölümü ortalama bir saat sürdüğüne göre, ‘Karadağlar‘ şimdilik romanın gidişatına uyuyor demektir!

Bu arada Show TV’nin galiba son dönemde hem beğenilen hem de izlenme oranlarına olumlu yansıyan dizisi oldu ‘Karadağlar’.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET