Polemik & Kulis
04 Eki 2013 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

KORAY ÇALIŞKAN ''KIRMIZI TELEFON'' İLE GELİYOR! HANGİ KANALDA OLACAK?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Radikal Gazetesi köşe yazarı Koray Çalışkan haberi twitterdan duyurdu.

Habertürk’le sozleşmesi biten Koray Çalışkan bundan sonra Artı Bir TV’de. Üç aydır üzerinde çalıştığı Kırmızı Telefon isimli tartışma programıyla salı geceleri 21:30’da kamera karşısına geçecek Çalışkan aynı zamanda kanalın açıklanan ilk İcra Kurulu üyesi oldu.

Daha önce Habertürk’te Nihal Bengisu ve İskender Pala’yla Üç Nokta ve Mustafa Akyol’la Sağlı Sollu isimli programları yapan Çalışkan, en son Didem Aslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı’nda devamlı yorumcu olarak görev yapıyordu. 

Boğaziçi Üniversitesi’nde siyaset bilimi doçenti olan Çalışkan, Radikal Gazetesi’nde köşe yazarı. Aynı zamanda Yol Sinema yapım şirketinin de sahibi olan Çalışkan, belgesel ve kurmaca beş filme imza attı. Son çalışması Türk TV dizilerinin dünyadaki etkisini araştıran uluslararası bir belgesel olan Harikalar Diyarı Cumhuriyeti HabertürkTV’de dört bölüm olarak yayınlandı.
 
Yeni programın reklam ve tanıtım filmlerinin çekimini bitiren Çalışkan’ın 8 Ekim’de yayınlanacak ilk Kırmızı Telefon’da Basın Özgürlüğü konusunu işleyeceği öğrenildi.

Haberi twitterdan duyuran Çalışkan, Artı Bir TV’nin yeni yüzlerle de anlaştığının sinyalini verdi:

@koraycaliskan: “Yeni dönemde @artibirtv deyim. Haftaya salı programa başlıyorum. Bu kanalı çok seveceksiniz. Ama esas diğer sürprizleri duyunca...”

İŞTE ÇALIŞKAN’IN YENİ PROGRAMININ TANITIM FİLMİ: VİDEO