Polemik & Kulis
27 Şub 2020 17:54 Son Güncelleme: 27 Şub 2020 18:06

Kontra programında deprem... Haber Global'de iki flaş ayrılık!

24 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Azerbaycan sermayeli Haber Global'de, moderatörlüğünü Onur Tuğrul'un yaptığı Kontra programında iki flaş ayrılık yaşandı.

Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul'un moderatörlüğünü yaptığı Kontra programının yorumcuları Evren Göz ve Ahmet Ercanlar ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından gerçekleşen ayrılıklarla ilgili olarak, Onur Tuğrul, Evren Göz ve Ahmet Ercanlar, kişisel sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundular.

Onur Tuğrul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir süredir yönetimimizin de kararıyla Kontra’da yenilenme sürecindeydik. @ukarakullukcu
ile bu değişim başlamıştı. Kısa süre içerisinde sürprizlerimizi açıklayacağım. Sevgili @evrengoz ve @chemedya‘ya tüm katkılarından dolayı teşekkür ederim."

Programla yolları ayrılan Evren Göz ise yaptığı açıklama da şunları söyledi:

"Haber Global'deki Kontra programından kendi isteğimle ayrılma kararı aldım. Bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı @onurtugrul kardeşime ve programda yorumlarıyla renk katan @ukarakullukcu kardeşime başarılar dilerim."


Ahmet Ercanlar ise ayrılıkla ilgili olarak şu mesajı paylaştı:

"Bir süredir Haber Global’deki Kontra’dan ayrılmam için büyük bir baskı uygulanıyordu. @onurtugrul her zaman dik durdu. Ama bizim medyada olmamızı istemiyorlar. Belirli bir lobinin esiri olmamız isteniyor. Bunu zaten beklediğim için tüm hazırlıklarımı yapmıştım."