Polemik & Kulis
15 Eyl 2013 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

KANALTÜRK'TE ŞOK GELİŞME! USTA TELEVİZYON HABERCİSİ AYRILDI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

5 yıldır görev aldığı Kanaltürk televizyonunda başarılı yapımlara imza atan usta isim kanalla yollarını ayırdı.

Usta televizyon habercisi Taner Dileklen’in Kanaltürk ile yolları ayrıldı. Ayrılıkla ilgili Kanaltürk’ten bir açıklama yapılmazken, sorularımızı yanıtlayan duayen haberci Dileklen, "Yeni  sezona hazırlanırken, Genel Müdür Murat Uzun, bana artık eğlence kanalı olacaklarını söyleyerek NEŞTER’ yayınlamayacaklarını belirtti. Bu kararlarını keşke sezon finali yaptığımızda tebliğ etselerdi" dedi.
 
Beş yıldır çeşitli görevler aldığı kanaldan yayın gününe bir kaç gün kala böylesine bir ayrılığın şık olmadığını belirten Taner Dileklen, "Kanaltürk’e değil ama genel müdür Murat Uzun’a kızgınım" diye konuştu.
 
Usta haberci 5 yıl  boyunca Kanaltürk’te NEŞTER, TERS CEPHE, 2x2, ÇIKMAZ SOKAK, PAZAR POLİTİKA, ANKARA’NIN NABZI ve GECENİN MELEKLERİ gibi başarılı yapımlara imza atıp İç Yapımlar Müdürlüğü ve Aktuel Programlar Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.
 

Kanaltürk’ten önce  PRİZMA, SÖZ FATO’DA, SON ÇARE ve ATEŞ HATTI gibi izlenme rekorları kıran programlara imza atan SHOW TV VE STAR TV HABER MÜDÜRLÜĞÜ görevletinde bulunan Dileklen, "CANLI YAYINDA RÜŞVET PAZARLIĞI" haberiyle dünyada bir ilki gerçekleştirmişti.
 
Çeşitli İletişim Fakülteleri ve Akademiler de Televizyon Haberciliği ve Pogramcılığı dersleri de veren Dileklen’in bir roman bir de mesleki iki kitabı bulunuyor...

Taner Dileklen’in ayrılığıyla birlikte ’Kanaltürk’te Neler Oluyor? İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca’ya yakın isimler tasfiye mi ediliyor?" soruları sorulmaya başlandı. Aktuel Ppogramlar Müdürü Taner Dileklen’den önce sırasıyla Program Direktörleri Ufuk Coşkun, Oğuz Altuğ Demirel, Art Direktör Berkant Dinç kanalla yollarını ayırmıştı...



MEDYARADAR/ÖZEL