Medya
25 Tem 2010 20:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

KANAL AÇILMADAN DEDİKODULAR AYYUKA ÇIKTI! BEŞİKTAŞ TV'DE CHARLİE VE MELEKLERİ!

Beşiktaş Kulübü'nün televizyon kanalı BJK TV ile ilgili bir yazı kaleme alan Habertürk Gazetesi Spor Müdür Yardımcısı Meriç Müldür ilginç iddiaları ortaya attı.

Usulsüzlük

Beşiktaş TV’de sıkıntılar bitmiyor, bitecek gibi de görünmüyor. Kanalın açılışı sürekli olarak erteleniyor, bu gidişle açılacak gibi de değil.

Ama 30 kişilik personel işe gidip geliyor. Aylık gider normalde 150-160 bin dolar. Şu anda ise 60-65 bin dolar. Bu miktar da bazı kişilerin maaşları. Çünkü onlar öncelikli isimler! Paralarını alıyorlar. Diğer emekçilerin 3’er aylık maaşları içeride. Geçenlerde SGK müfettişleri kanala baskın yaptı. 8 kişinin sigortasız çalıştırıldığı tespit edildi, 22 bin TL ceza kesildi. Ayrıca bu usulsüzlük nedeniyle Beşiktaş, spor kulüplerine tanınan yüzde 5’lik sigorta prim indirimi hakkını da kaybetti. Bu da yaklaşık 750 bin TL’yi buluyor.

Yani kanal kapalı ama bu haliyle bile kulübe zarar veriyor.

Charlie ve Melekleri

Konu Beşiktaş TV’den açılmışken devam edelim. Kanalın, Kartal’ın üzerine güneş gibi doğan(!) bir genel müdürü var. Yardımcısı ile kavgalı. Yakında belki mahkemelik olacak. Kulüp çalışanları, genel müdür ve ekibindeki birkaç isim için lakap takmış:

‘Charlie ve Melekleri’ Yöneticiler de az değil. Yıldırım Demirören ve bazı isimlerin katılmadığı bir toplantıda şakayla karışık genel müdür için oylama yapmışlar. Maksat muhabbet olsun. Esas amaç, genel müdür ile arası iyi olan bir yöneticiyi kızdırmak. Soru şu: “Bu adamı istiyor musunuz, istemiyor musunuz?”

Hepsi aynı yanıtı vermiş: “İstemiyoruz.”

Genel müdürün kankası yönetici bile “Öyleyse ben de istemiyorum” demek zorunda kalmış.

Antipatik buluyorlar. “Bu göreve getirilmesi bile yanlıştı” diyorlar.

Ama yüzüne de bir şey söylemiyorlar.

Belki de korkuyorlar. Camiada konuşulan da bu yönde.

Diyorlar ki: “Yöneticiler ondan çekiniyor. Çünkü kendisi iyi bir arşivcidir. Herhalde elinde birtakım belgeler var. Başkandan da torpilli. Ne de olsa okul arkadaşı.”

Kısacası, Beşiktaş TV yöneticisini de çalışanını da bıktırmış, usandırmış.

Tabii mutlu bir azınlık da var.

Mesela Kemer Country’deki okey partilerinde başkanın partnerleri. Mesela Charlie ve Melekleri.

Onların maceraları da başka bir yazı konusu olsun…

HTSpor.com