Medya
08 Ara 2014 17:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Kadınlara özel “Pembe Nar” yayında! (Medyaradar/Özel)

Artık kadınların; hem gün boyu hem de hayatının her noktasında danışabileceği, parçası gibi hissedebileceği, katkıda bulunabileceği, eğleneceği, öğreneceği kendilerine özel bir siteleri var.

Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. bünyesinde yer alan ve milliyet.com.tr desteği ile yayınlarına devam edecek olan Pembe Nar; zengin içeriği ile kadınların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Çalışan, çalışmayan, anne, bekar, boşanmış, evli, moda düşkünü, hobileri olan, sağlığına önem veren, diyet yapan, sohbeti seven, klasik, yenilikçi her kadının kendinden bir şeyler bulabileceği Pembe Nar, 26 Kasım’da yayın hayatına başladı. 25-55 yaş aralığındaki kadınların buluşma noktası olacak sitede; kullanıcılar merak ettikleri, ilgilendikleri, araştırdıkları her konuya buradan ulaşabilecek.

Zengin içeriği, renkli yapısı ve eğlenceli tarzı ile benzerlerinden ayrılan Pembe Nar, bir tıkla her şeye ulaşmak isteyen kadınlara aynı hızda cevap verecek.

Ayrıca; Pembe Nar sakinleri; keyifli kadınca sohbetlerini buraya da taşıyarak fikir alışverişinde bulunabilecek. “Moda, Güzellik, İlişkiler, Sağlık, Aile, Yemek, Hobi, Seyahat, Kültür, Dekorasyon, Astroloji” ve daha birçok konuda içeriğin yer alacağı ve videonun yayınlanacağı sitede; her kategoriye özel uzman yazarların özel yazıları ve röportajları da kadınlara rehberlik yapacak.

Modanın, trendlerin sıkı takipçisi olan kadınlar, Pembe Nar sayesinde markalarla ilgili en son yeniliklere anında ulaşma şansına sahip olacak.

Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. bünyesinde yer alan Pembe Nar, milyonlarca okura sahip milliyet.com.tr desteği ile yayınlarına devam edecek.