Polemik & Kulis
21 Nis 2020 17:04 Son Güncelleme: 21 Nis 2020 19:44

İstifası için aylarca çalıştı! Kovulan Posta yazarının hedefinde Nihat Özdemir vardı!

Yıldırım Demirören’in has adamlarından biri olmasına rağmen bugün kapının önüne konulan Posta yazarı, son dönemde en çok TFF Başkanı Nihat Özdemir’i hedef alıyordu.

Demirören Grubu’nun en çok satan gazetelerinden biri olan Posta’da 14 yıldır köşe yazarlığı yapan Candaş Tolga Işık’ın kalemi bugün kırıldı.

Medya Grubu’nun sahibi Yıldırım Demirören’le yakın ilişkisi olduğu iddia edilen Işık, son dönemde özellikle Türkiye Futbol Federasyonu ve Başkan Nihat Özdemir’e karşı yoğun bir saldırı içindeydi.

Birçok yazısında, Özdemir’e karşı eleştiri sınırlarını aşan ifadelerde bulunan Işık, son olarak Şubat ayında Özdemir’in istifa edeceği yalanını twitter’da TT listesine sokmayı başarmıştı.

Işık ayrıca internette yayınlanan programında da Nihat Özdemir yönetimine karşı objektiflikten oldukça uzak ve iftira niteliğinde yorumlarda bulunuyordu.

Işık’ın Posta’daki yazılarına bugün son verilmesinin ardından ise sosyal medya kullanıcıları oldukça dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Gönderilen tweetlerdeki ortak düşünce ise ‘Nihat Özdemir’i koltuğundan etmeye çalışan Candaş Tolga Işık’ın kendisinin kapının önüne konulduğu’ oldu.