Polemik & Kulis
28 Mayıs 2012 15:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:42

HÜRRİYET'TE YENİDEN YAPILANMA; YAZIİŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KALDIRILDI! KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Hürriyet'te yeniden yapılanma başladı.. Gazetede bazı isimlerin görev alanları değiştirildi..

Hürriyet’te yeniden yapılanma başladı.. Gazetede bazı isimlerin görev alanları değiştirildi, internetin başına Radikal’den transfer edilen Bülent Mumay atandı..

Vuslat Doğan Sabancı, bugün gazetede önemli bir toplantı gerçekleştirdi.. Gazetenin internet sitesiyle birleştirilmesinin konuşulduğu toplantıda Hürriyet yeniden yapılandırıldı..

Gazetede yazıişleri müdürlüğü kaldırıldı.Yerine ise ana haber, sıcak gündem, insan ve toplum, dış haber, spor gibi bölümler geliyor.

Kanal yöneticileri olarak 3 ayrı bölümleme(internet, gazete, tablet) oluşturuldu. Bu bölümlerin yöneticileri yayın direktörlerine bağlı olarak görev yapacak. Bülent Mumay İnternet’in koordinatörü olurken Emre İskeçeli tabletin koordinatörü oldu. Gazetenin koordinatörü ise henüz belli değil...Ancak bu ismin bir süre önce Milliyet ile yollarını ayıran Emre Oral olacağı Medyaradar’a gelen duyumlar arasında...

İşte gazetenin yeni yapılanması ve künyeye giren isimler:

Fatih Çekirge, Fikret Ercan’la birlikte yayın direktörü oldu.

Radikal Yayın Koordinatörü Bülent Mumay, internetin başına koordinatör olarak getirildi. İnternet servisinin adı da değişti; Mobil-web oldu.

Hayri Çetinkaya ise Hürriyet Ekonomi Müdürü oldu.

Hürriyet’in başarılı foto muhabiri Sebati Karakurt, fotoğraf editörü olarak künyeye girdi.

Hürriyet Gazetesi’nde bir önemli yenilik de gececiler bakımından yaşandı. Gece görev yapan 3 isim bundan sonra künyede yeralacak.

MEDYARADAR- ÖZEL