Polemik & Kulis
07 Mar 2023 14:36 Son Güncelleme: 07 Mar 2023 14:53

Hürriyet Gazetesi’ne veda etti, yeni adresi belli oldu!

21 yıldır kent gazeteciliği yapan Orhan Kemal Erkılıç, internet gazeteciliği alanındaki yeni bir yapılanmada görev almak için Hürriyet Gazetesi'nden ayrıldı.

Gazeteci Orhan Kemal Erkılıç, Hürriyet Gazetesi Haber Editörlüğü görevinden istifa etti. Daha önce Sabah, Milliyet ve ANKHABER gazetelerinde 21 yıl çalışan Erkılıç, özellikle Ankara kent haberleriyle biliniyor.

Tecrübeli gazetecinin yeni adresi de belli oldu. 40. yılını kutlayan Anadolu Gazetesi'nin internet haberi sitesi www.anadolugazete.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine başlayan Orhan Kemal Erkılıç, yeni bir kadro kurmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

ORHAN KEMAL ERKILIÇ KİMDİR?

Sabah ve Milliyet gazetelerinde çalıştı. Kent gazeteciliğinin her alanında önemli haber, köşe yazısı ve röportajlar gerçekleştirdi. TV ekranlarında ve radyolarda kendi programlarını hazırlayıp-sundu.

2021 yılında ANKHABER Gazetesi’nde, 2022 yılında da Hürriyet Gazetesi'nde çalışmaya başladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Orhan Kemal Erkılıç, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nde de yöneticilik yapıyor.

Pandemi günlerini farklı öykülerle anlatan Virüst Ömer isimli kitabı bulunmaktadır.