Polemik & Kulis
25 Ağu 2023 13:55 Son Güncelleme: 25 Ağu 2023 14:05

Hürriyet Ankara’da atama rüzgarı! Kimler, hangi göreve getirildi?

Demirören Medya’nın amiral gemisi Hürriyet’in Ankara Büro’sundan art arda atama haberleri geldi.

Demirören Medya’nın amiral gemisi Hürriyet’in Ankara Büro’sunda değişim rüzgarı devam ediyor. Hürriyet Gazetesi Ankara Haber Müdürlüğüne getirilen Hacer Boyacıoğlu’nun ardından üç yeni atama haberi daha geldi.

Turan Yılmaz Ankara İstihbarat Şefliği’ne, Bülent Sarıoğlu Ankara Parlemento Şefliği’ne, Murat Yılmaz ise Ankara ek editörlüğü görevine getirildi.

Haberi Hande Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi:

“Canımız Soner Gürel’e veda ettik. Hakkı ödenmez çok teşekkür ederiz. Hürriyet Gazetesi Ankara Haber Müdürlüğüne getirilen Hacer Boyacıoğlu’na İstihbarat Şefliği’ne getirilen Turan Yılmaz’a, Parlemento Şefliği’ne getirilen Bülent Sarıoğlu’na ve Ankara ek editörlüğüne getirilen Murat Yılmaz’a başarılar diliyorum.”

TURAN YILMAZ KİMDİR?

Mesleğe Cumhuriyet’te adım attı, ardından da Hürriyet’e transfer oldu.

Uzun yıllardır Hürriyet’te görev alan Turan Yılmaz, kariyerine İstihbarat Şefi olarak devam edecek. 

BÜLENT SARIOĞLU KİMDİR?

Cumhuriyet, Akşam, Milliyet gazetelerinde çalışan Bülent Sarıoğlu, uzun süredir Hürriyet gazetesi parlamento muhabiri olarak görev alıyordu.

Deneyimli isim kariyerine Parlamento Şefi olarak devam edecek.

MURAT YILMAZ KİMDİR?

Erciyes Üniversitesi’nde Gazetecilik bölümünü tamamlayan Murat Yılmaz, mesleğe 2010 yılında Hürriyet’te Stajyer Muhabir olarak adım attı.

Daha sonra Keçiören Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan deneyimli isim Sınavizyon Dergisi’nde Genel Yayın Yönetmeni oldu. Sınav Koleji’nde Basın Danışmanı olarak da görev alan Murat Yılmaz, 2015 yılında Hürriyet’e geri döndü. Şimdi ise kariyerine Ankara Ek Editörü olarak devam edecek.