Medya
25 Eki 2011 14:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

HINCAL ULUÇ'TAN ERTUĞRUL ÖZKÖK'E İLGİNÇ DESTEK!

Hıncal Uluç, Ertuğrul Özkök'ün 24 şehit verdiğimiz Çukurca saldırısı sonrasında sorduğu soruya ilginç bir destek verdi.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugün köşesinde kendine has bir şekilde kullandığı noktalama işaretleriyle yazdığı yazısında Ertuğrul Özkök'ün 24 şehit verdiğimiz Çukurca saldırısı sonrasında sorduğu soruya ilginç bir destek verdi.

Uluç, "O hamasi nutuklar atanların, o şovları yapanların birisinin "Gönüllü" olduğunu duydunuz, gördünüz mü, bugüne dek?. Ya da kendi oğlunun tabutunu omuzladığını.." söyledi. 

Yazısına "Ertuğrul (Özkök) çok başarılı bir genel yayın müdürüydü. Görevinden ayrıldığında "Daha iyi oldu, şimdi çok daha lezzetli yazılar yazacaksın" dedim.. Aynen öyle oldu. Kaçırmadığım, okumazsam eksik hissettiğim bir kaç yazardan biri.." diyerek başlayan Uluç şöyle devam etti:

Cuma günü "Paket taşıyan çocuklar" diye enfes bir öykü yazmış.. Herkesin sorduğu soruyu, somutlaştırarak..
Markette, kızı Gülümsün'ün paketlerini taşıyan çocuk, birlikte çalıştıkları sarışın arkadaşının askere gittiğini ve şehit olduğunu anlatıp "Abla, niye hep paket taşıyan çocuklar şehit oluyor" diye sormuş..
Ertuğrul, anlattıklarını "İlkel popülizm" diye aşağılıyor üstelik.. Ne var ki, popülizm falan değil. Gerçek bu..
Bu savaş, hep "Paket taşıyan çocuklar" öldüğü için sürüyor, Ertuğrul.. Çünkü karar verenler, paket taşıtanlar..
Onların çocukları ölmüyor ki..
Başkalarının çocukları üzerinden sürdürdüğün savaş bitse ne olur, bitmese ne olur?.
O hamasi nutuklar atanların, o şovları yapanların birisinin "Gönüllü" olduğunu duydunuz, gördünüz mü, bugüne dek?. Ya da kendi oğlunun tabutunu omuzladığını..