Medya
21 Ağu 2013 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

HINCAL ULUÇ BU KEZ TRT'YE ÇAKTI; 'YAPTIKLARI VATAN HAİNLİĞİ GİBİ!'

Sabah yazarı Hıncal Uluç, eleştiri oklarını TRT'ye saplarken "Sanki vatan hainliği yapılıyor' dedi..

Moskova'yı TRT ve Eurosport yayınladılar.

TRT sanki vatan haini.. Bu ülke Başbakanı, 6 Eylül'de Arjantin'e gidiyor, iki oy daha sağlar mıyız, diye..

TRT, kamu televizyonu, her yarışı final olan son günde, pazar öğleden sonra, atletizmin seyri en güzel yarışlarından 1500 metrenin finali koşulurken veda bile etmeden çat diye yayını kesti ve Allah'ın belası Alman liginin sıradan bir maçının hakem atışına yetişti..
Yani "Vatan hainliği" başka nasıl yapılır?.

Atletizmin Dünya Şampiyonası finalini, sıradan, kötü, on para etmez futbola tercih eden "Devlet"e Olimpiyat verir mi, eloğlu?.
TRT hala çağdışı kafalar tarafından yönetiliyor.

Cüneyt Kıran anlattı yarışları. Dersine çok çalışması lazım. Bol atletizm izlemeli ki, kulvar farkını anlasın.. Dış kulvarı hala önde sanıyor. İç kulvardakini ancak son yüzde fark ediyor. Yarışın tamamını değil, öndekini izliyor..

Allyson Felix gibi büyük favori, muhteşem bir şampiyonun 90'ıncı metrede düştüğünü fark etmeyen bir sunucu 200 metre anlatabilir mi?. Ya da önünde liste varken Bahama bayrak takımının elendiğini okuyamayan?.

Ayşegül Baklacı, bugüne dek ekranda izlediğim en başarılı yorumculardan biri. Onu büyük bir zevkle ve çok şey öğrenerek dinledim.

Europort'ta Caner Eler sunucu olarak çok iyiydi ama, Ertan Hatipoğlu yorumları felaketti. Dediklerinin çoğu çıkmadı. Kırk yılda biri çıkınca "Ben demedim mi" diye kasıldı bir de.. Son gün final koşularında bilir bilmez, "Diskalifiye" diye kesip attıklarının hiçbiri diskalifiye olmadı. Niye olmadıklarını da "Bir bilen" Ayşegül anlattı. Hatipoğlu, mizah programı yapar, atletizm değil..

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN