Polemik & Kulis
06 Eyl 2010 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:36

HASTANEDE YATAN ERGENEKON SANIĞINI ZİYARET EDEN KADIN SUNUCU KİM?

Ergenekon sanığı Mehmet Haberal'ı gece yarısı ziyaret ettiği iddia edilen sunucunun kim olduğu ortaya çıktı.

Kalp rahatsızlığı gerekçesiyle hastanede yatan Ergenekon sanığı Mehmet Haberal’ı gece yarısı ziyaret ettiği iddia edilen sunucunun kim olduğu ortaya çıktı.

Ergenekon soruşturması kapsamında 17 Nisan 2009’da tutuklanan ancak geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Başkent Üniversitesi kurucusu Mehmet Haberal’a ilginç ziyaret iddiaları medya kulislerinde konuşuluyor.

Ergenekon sanığı Mehmet Haberal, iddialara göre hastane odasında 17 Ağustos gecesi ilginç bir misafiri ağırladı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle müşahede altında tutulan Haberal’ın misafiri iddilara göre Kanal B’nin eski haber spikeri Ece Zereycan’dı.

İddilara göre Zereycan, Jandarma görevlileri hariç hiç kimsenin giremediği ve üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı 3. kata, Haberal’ın refakatçisi ile beraber girerken görüntülendi.

GECE YARISI 1.5 SAAT KALDI

Edinilen bilgilere göre, Zereycan saat 22:00 sıralarında geldiği hastaneden 23:30 sıralarında ayrıldı. Görüşmenin hasta ziyaret saatleri dışında ve gece geç saatlerde gerçekleşmesi ise soru işaretlerine neden oldu. Zereycan’ın Haberal ile görüşmek için savcılıktan izin alıp almadığı da bilinmiyor. Eğer izin aldıysa Savcılığın hangi gerekçe ile Zereycan’ı Haberal ile görüştürdüğü ise ayrı bir merak konusu.

ECE ZEREYCAN KİMDİR?

1982 doğumlu Ece Zereycan, Haberal’ın sahibi olduğu Kanal B’de uzun süre haber bültenlerinde spikerlik yaptı. Bir süre önce görevi bırakan Zereycan şu an işsiz.