Polemik & Kulis
06 Şub 2014 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Hangi eski Taraf yazarı Türkiye gazetesinden ayrıldı?

Flaş yazar transferleri ile dikkat çeken Türkiye gazetesi Deniz Ülke Arıboğan'dan sonra Taraf kökenli önemli bir ismi daha kaybetti...

Türkiye gazetesinin yeniden yapılanma sürecinde transfer ettiği flaş isimlerden biri daha gazeteden ayrılma kararı aldı. Türkiye'ye geçe eski Taraf yazarlarından Alper Görmüş bugünkü yazısında köşesine veda ettiğini duyurdu.

TÜRKİYE GAZETESİNDE FLAŞ TRANSFERLE YOLLAR AYRILDI!

Başta Alper Görmüş olmak üzere Yıldıray Oğur, Melih Altınok, Arzu Yıldız ve Deniz Ülke Arıboğan gibi isimleri transfer eden Türkiye gazetesinde Arıboğan ve Yıldız'dan sonra Alper Görmüş'le de yollar ayrıldı. Görmüş, "Sevgili Türkiye okurları, beni çok heyecanlandıran bir teklif aldım ve onu değerlendirmek istedim; mesele bundan ibaret." dediği yazısında Türkiye okurlarına şöyle veda etti:

BAŞKA BİR GAZETEDE YAZMAYACAĞIM

Beş ay önce bu gazetedeki ilk yazımı, “Merhaba Türkiye gazetesinin sevgili okurları; sizinle konuşmaya geldim!” diye bitirmiştim.
Şimdi de “hoşça kalın” demek için karşınızdayım.
Sevgili Türkiye okurları, beni çok heyecanlandıran bir teklif aldım ve onu değerlendirmek istedim; mesele bundan ibaret.
Hayır, başka bir gazetede yazacak değilim. Kastettiğim, bir “gazetecilik mutfağı” görevi...
Sevgili Türkiye okurları, sizinle “konuşmaya” geldiğim andan bugüne kadar beni sakince dinlediniz.
Bazen tepenizi attıracak şeyler yazdığımda dahi en küçük bir gönül kırıcı tepki vermediniz... Buna hayret ettiğimi söylemezsem, hak ettiğiniz dürüst davranışı göstermemiş olurum. Hepinize teşekkür ederim.
... Ve Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak... Bu dönem boyunca ondan o kadar yakın ve sıcak bir ilgi gördüm ki, durumu ona iletmek benim için hiç kolay olmadı.
Ona ve onun şahsında bütün Türkiye gazetesi çalışanlarına da teşekkür ederim.
Hoşça kalın.