Medya
10 Mayıs 2010 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

HANGİ DİZİ BU GECE EKRANLARA VEDA EDİYOR?

Kanal kanal gezen dizinin bu gece son bölümü yayınlanacak. İşte o dizi ve ekranlara veda etme nedeni.

Haber Türk'ten Memet Güler, bugün Bizim Ekran köşesinde kanal kanal gezen bir dizinin bugün son bölümünün yayınlanacağını yazdı.

Benim Annem Bir Melek bu gece ekrana veda ediyor.

Güzel diziydi. Adeta yerli Everybody Loves Raymond gibiydi. Kanallar arasında tur attı. Son olarak Star’a demir attı. Ama acımasız reyting canavarı, bu güzelim aile komedisini yeni kanalında da rahat bırakmadı.

Tam 64 haftadır ekranlarda olan Benim Annem Bir Melek, bu gece saat 20.00’da ekrana gelecek olan son bölümüyle sevenlerine veda ediyor. Veda bölümünde dizinin seyircisini Sinem’in büyüyüşü, Berke ile evliliği ve bir kızlarının dünyaya gelip ona Neriman adını verişi bekliyor.

Çetin ve Ece emekli olup Antalya’ya yerleşmişler, Metin ve Nalan da onları bırakmamışlardır. Hasıla ve Sıddık köylerine dönmüşler, apartmanın kapıcılığını da kızları Fındık ve kocası Satılmış’a bırakmışlardır... Hem hüzün, hem eğlencenin bir arada olduğu Turuncu Ailesi’nin son serüveni bu gece ekranda olacak. Arşivin tozlu raflarına gönderilen diziler kervanına, maalesef Benim Annem Bir Melek de katılacak.