Medya
02 Kas 2018 13:40 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Habertürk yazarı Ahmet Kural-Sıla olayına sert daldı: "Üzerine bir deli gömleği giydirilip..."

Psikiyatristler, psikologlar nasıl bir teşhis koyarlar Ahmet Kural’a bilmiyorum ama Sıla’nın anlattıklarına bakarak, ben çok net, “Ağır psikopat” diyorum.

Müzisyen Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü belirterek oyuncu sevgilisi Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldıran Gençoğlu'nun avukatı, savcılığa yaptığı şikâyette, "Müvekkilimin vücudunun değişik yerlerine, kafasına ve kulağına 45 dakika boyunca hunharca ve vahşice saldırıda bulunulmuştur" ifadesini kullandı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman söz konusu olayı değerlendirerek, "Bence Ahmet Kural’ın ivedilikle üzerine bir deli gömleği giydirilip derhal bir psikiyatri kliniğine yatırılması gerekiyor" vurgusu yaptı.

"Üzerine bir deli gömleği giydirilip..."

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, şarkıcı Sıla’nın Kural’dan şiddet gördüğüne yönelik haberler üzerine şoka girdiğini belirterek,  3 ay uzaklaştırmanın yeterli olmayacağını çok daha fazlasının  yapılması gerektiğini işaret etti. Yılman,  Ahmet Kural’a  'Ağır psikopat' diyen Yılman, "Bence Ahmet Kural’ın ivedilikle üzerine bir deli gömleği giydirilip derhal bir psikiyatri kliniğine yatırılması gerekiyor. Haksız mıyım?" değerlendirmesinde bulundu. 

İşte Sevilay Yılman'ın "Ahmet Kural’ın derhal psikiyatri kliniğine yatırılması lazım!" başlıklı bugünkü yazısı:

Hani bir ankete denk gelseydim… Mesela aralarında Ahmet Kural’ın olduğu ünlü 5 erkek ismi verilip de, “Sizce bunlardan hangisi kadın dövmeye meyillidir?” şeklinde bir soru yöneltilmiş olsaydı…

Cevabımda katiyen Ahmet Kural olmazdı.

Neden?

Çünkü gerek Kural’ın sosyal hayatta duruşu, gerekse bir oyuncu olarak sergilediği profil, o kadar şiddete meyili olmayan bir profil gibi duruyor ki; “Bırakın dövmeyi, sövmeyi… Bir kadına el bile kaldırmaz!” bir adam sanırdım.

O nedenle şoka girdim dün gündeme bomba gibi düşen şarkıcı Sıla’nın Kural’dan şiddet gördüğüne yönelik haberler üzerine…

İnanamadım.

Dönüp dönüp okudum Sıla’nın savcılıkta verdiği ifadeyi.

Diyor ki: "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürdü bu saldırı. Evden çıkmaya çalışırken tekrar yakaladı beni ve tekrar bir boğuşma oldu. Bu sırada üstüm başım parçalandı ve zar zor kapıyı açıp kaçabildim.”

Samimiyetle söylüyorum; Allah korumuş kadıncağızı…

Ya yaptığı bir iyilik ya da birine yaptığı bir hayır işi karşı gelmiş.

Öldürülebilirdi de…

Bir kadının kafasına kül tablası indiren adam eline geçirdiği keskin bir aletle daha fenasını da yapabilirdi.

Umarım bir daha böyle korkunç bir şey yaşamaz.

Geçmiş olsun diliyorum kendisine.

Bu arada haberde okuduğuma göre Sıla’nın avukatı Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma istemiş savcılıktan. Ve Aile Mahkemesi de bu talebi kabul etmiş. Ancak bence bu adamla ilgili bundan çok daha fazlası yapılmalı.

Çünkü belli ki normal bir ruh haline sahip değil.

Psikiyatristler, psikologlar nasıl bir teşhis koyarlar Ahmet Kural’a bilmiyorum ama Sıla’nın anlattıklarına bakarak, ben çok net, “Ağır psikopat” diyorum.

Evet. 3 ay uzaklaştırma şarkıcı Sıla’yı bu psikopat adamdan gelecek herhangi bir tehlikeden koruyabilir ama başka kadınları koruyamaz!

Sonuçta Kural 3 ay Sıla’dan uzak duracak ama toplum içinde olmaya, başka kadınlarla beraber olmaya devam edecek.

O nedenle bence Ahmet Kural’ın ivedilikle üzerine bir deli gömleği giydirilip derhal bir psikiyatri kliniğine yatırılması gerekiyor.

Haksız mıyım?