Medya
11 Nis 2024 09:50 Son Güncelleme: 11 Nis 2024 11:16

Medya dünyasından acı haber geldi! Kalp krizi sonrası vefat etti…

Dün bayram mesajı yayınlayan, bugün sabah da güler yüzlü fotoğrafını paylaşıp, herkese günaydın dileyen gazeteci Cemal Bilge’den acı haber geldi. İşsiz olduğu öğrenilen Cemal Bilge, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Usta gazeteci, şair, sanatçı ve tv programcısı Cemal Bilge’den acı haber geldi. İşsiz olduğu için moralinin de bozuk olduğu öğrenilen Cemal Bilge, daha sonra aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

SüperHaber’den Mevlüt Yüksel’in aktardığına göre gazeteci Cemal Bilge’nin vefatını, yakın arkadaşı Muammer Yaşar “2 aydan beri Fethiye’de misafirimiz olan duayen gazeteci Cemal Bilge, maalesef üzgünüm. Bizim evde kalp krizi geçirdi ve şuan Esnaf Hastanesi’nde son nefesini verdi” yazarak duyurdu.

BİLGE BAYRAM MESAJI YAYINLADI ARDINDAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Gazeteci Cemal Bilge dün bayram mesajı yayınlamış, bu sabah sosyal medya hesabından güler yüzlü fotoğrafını paylaşıp, herkese günaydın dilemişti.

 

CEMAL BİLGE KİMDİR?

Gazetecilik mesleğine uzun yıllar önce İstanbul’da başlayan 63 yaşındaki Cemal Bilge, çeşitli ulusal ve yerel gazete ile televizyonlarda muhabirlik, yöneticilik, ayrıca program yapımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı zamanda şair olan ve bir ara müzisyenlik de yapan Cemal Bilge, birçok sahne sanatçılarına danışmanlık da yaptı. İlk evliliğinden iki oğlu bulunan gazeteci Bilge, bir süre Çeşme ve Alaçatı’da yaşadı. Mesleğine yaklaşık iki yıldan beri Bizim Anadolu Gazetesi ve Trakya Türk Tv’de devam eden Bilge’nin, iki ay önce işsiz kaldığı ifade edildi.

ETİKETLER
#cemal bilge #vefat