Medya
14 Mayıs 2010 14:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

HABERTÜRK TV'YE OPERASYON DENEMESİ! YİĞİT BULUT KAVGA HABERİNE NASIL ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

Canlı yayın öncesi stüdyoda Mehmet Faraç ile kavga ettiği öne sürülen Yiğit Bulut, iddialar için ne dedi?

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, yayına davet ettiği Cumhuriyet yazarı Mehmet Faraç ile çalışanların önünde kapıştığı iddialarına köşesinden yanıt verdi.

Yaşandığı ileri sürülen kavgayı "onurlu bir şekilde görevini" yapan gazetecilere dil uzatıyorlar diyerek yalanlayan Bulut, Faraç için övgü dolu satırlar yazdı.

İşte Bulut’un bugün köşesinde yazdığı Mehmet Faraç kim? başlıklı o yazı.

Son günlerde özellikle Habertürk Televizyonu rakipsiz kaldıkça, bazı kanalların yöneticileri ve bağlantılı olduğu kişiler tarafından kurulan internet sitelerinde "yalan ve uydurma" haber-veriler üzerinden bir operasyon denemesi yapılıyor.

Kanalların yöneticileri kendi başarısızlıklarını "patronlarından" bu haberlerle saklamaya çalışırlarken, akıllarınca buraya da nifak tohumları atıyorlar. Umrumda değil, ne yaparlarsa yapsınlar buraya "ayrılık" tohumu atamazlar, kendi patronlarını kazıklamaları da onların sorunu.

Yalnız iş bazen bu ülkede "onurlu bir şekilde görevini" yapan gazetecilere dil uzatmaya kadar varıyor.

Mehmet Faraç da bu isimlerden biri. O haberleri yazan zavallılara şunu hatırlatayım: Mehmet Faraç bu ülkede duruşu olan, PKK’ya karşı yıllarca mücadele eden ve son kitabı "PKK ne istiyor" ile de çok önemli detaylara parmak basan bir isimdir!

Ve istediği her zaman "temsil ettiği duruşun sözcüsü" olarak ekranlarımızda başımızın üstünde yeri vardır! İş yapmak yerine "dedikodu" yazarlığıyla koltuk koruyanlara duyurulur!

Keşke sizler de Faraç gibi işinizi doğru yapsanız ve internet sitelerinize ihtiyacınız olmasa!