Polemik & Kulis
01 Tem 2023 12:13 Son Güncelleme: 01 Tem 2023 12:14

Habertürk TV’den üst düzey ayrılık haberi! 13 yıllık dönem sona erdi…

Habertürk TV’den üst düzey ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 13 yıl boyunca kurumda görev alan isim kanala veda etti.

Habertürk TV'de ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. MedyaRadar’ın özel haberine göre kanalın Spor Müdürü Emin Çağlar kendi isteğiyle veda etti.

Emin Çağlar, veda haberini son bülteninde verdi:

EMİN ÇAĞLAR KİMDİR?

2010 Haziran ayında D SPOR’dan transfer olduğu HABERTÜRK TV Spor servisinde spiker-editör-maç spikeri ve spor müdürü olarak çalıştı. 13 yıllık dönemde BLOOMBERG HT, SHOW TV VE SHOW MAX’te EURO 2016 Elemeleri maçlarını anlattı. Gazete Habertürk Cumartesi ekine spor yazılarıyla katkı verdi. BLOOMBERG HT'de Fatih Altaylı ile Spor Saati programında 4 yıl boyunca moderatörlük yaptı. Yine BLOOMBERG HT'de 2021 Eylül'de başladığı Oyunun Hikayesi programını 89 hafta boyunca hazırlayıp sundu.

Emin Çağlar, 3 Temmuz şike davasında Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden UEFA'nın değil Türkiye Futbol Federasyonu'nun menettiğini ortaya çıkaran yayını vefat eden CAS Hakimi Kısmet Erkiner ile yapmıştı. Bu yayın sonrası dönemin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etmişti.

41 yaşındaki Emin Çağlar'ın kariyeri Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Tv-Sinema bölümünde okurken 2001 yılında İzmir Tv spor servisinde başladı. 2004 Ağustos'unda stajyer olarak girdiği CNN TÜRK spor servisinde kendisini ispatlayıp spikerlik hayaline ilk adımı attı. 2008-2010 yılları arasında DSPOR ve RADYO SPOR'da spikerlik yaptı. Sonrasında ise Habertürk TV'ye transfer oldu ve bu kariyerini bugüne kadar devam ettirdi. Emin Çağlar'ın yeni adresi merak konusu oldu.