Polemik & Kulis
04 Eki 2012 09:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

HABERTÜRK TV HANGİ KANALIN EKRAN YÜZÜNÜ TRANSFER ETTİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

6 yıl görev yaptığı kanal ile yollarını ayıran ekran yüzü Habertürk TV'de başladı.

Haber kanalı 24’ün ekran yüzü Sevinç Satıroğlu Habertürk TV ile anlaştı.

Medyaya ilk adımını Cnbc-e’de stajyer muhabir olarak atan Satıroğlu 2005 yılında bir süre “32. Gün” programının yapım kadrosunda görev aldı. Ardından Cnn Türk haber merkezinde Işın Gürel ile “Farkında Mısınız?” programını hazırladı. Kalan zamanlarda muhabirliği sürdürdü. Cnn Türk ve Doğa Derneği ile “Hedef Sıfır Yok Oluş” Programlarının yapımında görev aldı. 2005 yılında ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Beşiktaş Sanat Evi’nde, Spikerlik-Sunuculuk Tekniği Eğitmeni olarak bulundu. Birçok kuruluşun tanıtımlarını seslendirdi. Araştırma yazıları Radikal Gazetesi’nde yayımlandı. 2006 yılında Kanal 24’te muhabir olarak göreve başladı. Başbakanlık muhabirliğinden, polis- adliye haberlerine, çevre haberlerinden özel haberlere kadar pek çok alanda haber yaptı. Canlı yayınlarla sıcak haberleri olay yerinden aktardı.

Kanal 24’te son 3 yılda dünya bültenleri, saat başı haber bültenleri ve sabah kuşaklarında haber sunucusu olarak görev yaptı.

6 yıl görev yaptığı haber kanalı 24’ten istifa kararı alan Satıroğlu, gece haberlerinin editörü olarak Habertürk TV’de göreve başladı. Deneyimli ismin önümüzdeki günlerde Habertürk TV’de haber spikerliği görevinde de bulunacağı öğrenildi.

MEDYARADAR/ÖZEL