Polemik & Kulis
10 Ağu 2009 16:47 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:49

FLAŞ!..FLAŞ!..HABER KANALI 24'ÜN GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ'NE KİM GETİRİLDİ?..İŞTE O SÜRPRİZ İSİM!..

Haber kanalı 24'ün genel yayın yönetmenliği görevini Cengiz Er yürütüyordu.Er'in yerine bu göreve sürpriz bir isim getirildi.

Kısa bir süre önce Star grubuna ortak olan Fettah Tamince, grubun yönetiminde değişikliklere gideceğini duyurmuştu. İşte Tamince´nin ilk icraatı: 24 Televizyonun Genel Yayın Yönetmenliğine halen Radikal Gazetesi´nde köşe yazıları yazan ve 24 Politika Danışmanlığını yapan Akif Beki getirildi.


AKİF BEKİ KİMDİR? 


1971 doğumlu Akif Beki, İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı mezunu. 1990´da gazeteciliğe muhabir olarak başlayan Beki, Zaman gazetesinde, Flash TV´de, Yeni Şafak, Yeni Yüzyıl ve Turkish Daily News gazeteleri ile çalıştı. 3 yıl Washington´da görev yaptı. 2000´de Kanal 7 Ankara Temsilcisi olarak geri çağrıldı. Daha sonra 4 yıl süreyle Başbakanlık sözcüsü olarak görev yapan Beki, bu görevinden ayrılarak Radikal Gazetesi´nde köşe yazıları ile basın hayatına döndü. Akif Beki´nin, İndus Vadisi´nin İncirleri, Erdoğan´ın Harfleri ve Kara Liste isimli yayımlanmış üç kitabı bulunuyor.