Polemik & Kulis
28 Oca 2011 17:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! EL CEZİRE TÜRK'ÜN HABER PLANLAMA YÖNETİCİSİ KİM OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

El Cezire Türk için bugün çok önemliydi, çünkü kanalın yönetiminde yer alacak isimler belirlenecekti. Ve o isimlerden ilkini Medyaradar açıklıyor!

Gürkan Zengin yönetimindeki El Cezire Türk'ün yönetici yapısını oluşturmak için Astoria'nın 8.katındaki El Cezire Türk ofisinde bugün kritik görüşmeler yapıldı. El Cezire'nin merkezi Katar'dan gelen yöneticilerin gerçekleştirdikleri görüşmeler sonucunda haber planlama yöneticiliği görevine deneyimli gazeteci-televizyoncu Yunus Şen getirildi.

Mesleğe Milliyet Gazetesi'nde adım atan Şen Star TV'nin kuruluşunda yeralmış, dahasonra NTV'ye transfer olmuştu. Ardından CNNTÜRK'e geçen Şen bu kanalda haber koordinatörlüğü görevini yürütmüştü. Yunus Şen buradan da TRT TÜRK'e transfer olmuş ve kanalın yurtdışı bürolar koordinatörlüğü görevinde bulunmuştu.

Şen El Cezire Türk televizyonundaki haber planlama yöneticiliği görevine 1 Şubat'tan itibaren başlayacak. Şen'in başında bulunduğu serviste 10-15 yıllık mesleki deneyime sahip televizyoncu ve gazetecilerden oluşanbir ekip yeralacak.

El Cezire Türk'ün gelecekte yapacağı ileri yayın planlamasını(programlar dahil) bu ekip yapacak.Rutin olaylara bakmayacak olan ekip muhtemel olaylara karşı kanalın pozisyon almasına katkı sağlayacak.

El Cezire Türk'ün yönetim kadrosu için görüşmeler halen sürüyor.İlginç ve sürpriz isimlerin de yeraldığı kadro şekillendikçe MEDYARADAR'da olmaya devam edecek.

MEDYARADAR/ÖZEL