Polemik & Kulis
21 Eki 2010 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:44

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! 4 KADIN 1 ERKEK'TE KRİZ ÇIKTI! PROGRAMIN SUNUCULARINDAN HANGİ İSİM YOLLARINI AYIRDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 4 Kadın 1 Erkek programından şok ayrılık! Dördüncü haftasına giren programda yaşananlar hangi köşe yazarına "pes" dedirtti?

Beyaz TV’de pazar akşamları yayınlanan ve Star gazetesi köşe yazarı Elif Çakır, Sabah gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir, Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Mine Kırıkkanat ile Milliyet gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı 4 Kadın 1 Erkek programında kriz çıktı.

3 haftadır yayınlanan programın sunucularından Elif Çakır kanal yönetimi ile görüşerek "ayrılık" kararını bildirdi. 4 Kadın 1 Erkek programının projesinin sahibi olan Elif Çakır’ın programda yaşanan yüksek sesli polemiklerden rahatsız olduğu ancak ayrılma kararının arka planında Sevilay Yükselir ile yaptığı bir tartışmanın yattığı öğrenildi. Elif Çakır’ın yanısıra programın bir diğer sunucusu Mine Kırıkkanat’ın da programdan ayrılma arifesinde olduğu belirtiliyor.

4 Kadın 1 Erkek programı Beyaz TV’de 3 haftadır yayınlanıyordu.Programa Reha Muhtar, Kamer Genç ve işadamı Ali Ağaoğlu moderatör olarak katılmış, program gerek içeriği ve gerekse tartışılan konular bakımından medyada büyük ses getirmişti.

Kanal yönetiminin Elif Çakır’ın bu ayrılığı sonrasında yeni bir isim arayışı içerisine girdiği Medyaradar’a gelen bilgiler arasında...

MEDYARADAR/ÖZEL