Medya
23 Nis 2012 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:34

FATİH ALTAYLI'YA O İLANLARI HANGİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ BİLDİRDİ?

"Ali Ağaoğlu'ndan Altaylı'ya kıyak" ilanlarını Fatih Altaylı'ya bildiren genel yayın yönetmeni belli oldu..

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya ve Habertürk'e sert tepki göstererek verdiği "Ali Ağaoğlu'ndan Altaylı'ya kıyak" ilanları Habertürk dışında yaygın medyada sadece Milliyet'te yer almamıştı.

Demirören'in sahibi olduğu diğer gazete Vatan ilanı yayınlarken, Milliyet'in  yayınlamaması kulislerde çok konuşulmuştu.
Altaylı'nın ilanlar ile aynı gün yayınlanan köşe yazısında "Adam gibi adam bir yayın yönetmeni dostum arayıp 'Eğer seni üzecekse biz bu ilanı kabul etmeyiz' deyince haberim oldu." şeklindeki sözleri, kendisine haber veren ismin o ilanı yayınlamayan Milliyet'in Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu şeklinde yorumlanmıştı.

Altaylı dün o yayın yönetmeninin Devecioğlu olmadığını açıkladı. Ve hiç beklenmeyen bir isim verdi: Zaman'dan Ekrem Dumanlı.

Altaylı şöyle yazdı:

O yayın yönetmeni kim?

"Ağaoğlu senin hakkında bir ilan veriyor. Eğer seni rahatsız edecekse biz bu ilanı almayız" diye beni arayan genel yayın yönetmeninin kim olduğu konusunda epey bir tartışma yaşanıyor.

Kimi "Eskiden birlikte çalıştığı Enis Berberoğlu'dur" diyor, kimi ise Ağaoğlu'nun ilanım "ilkelerimize uygun değil" diyerek kabul etmeyen ve bence kutlanmayı hak eden Milliyet'in yayın yönetmeni ve Mektebi Sultani'den kardeşim Tayfun Devecioğlu olduğunu söylüyor.

Her iki seçeneği söyleyenler de yanılıyor.

Beni arayarak "Sen rahatsız olacaksan bu ilanı almayız" diyen gazeteci dostum Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'dan başkası değil."