Medya
20 Kas 2013 09:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

Fatih Altaylı'dan tv8 ayarı! Siz kim Acun'a akıl vermek kim?

Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Acun'un TV 8'i satın almasına dönük yorumları eleştirdi.

Medyanın son günlerde en çok konuştuğu isimlerden olan Acun Ilıcalı, Fatih Altaylı'nın da gündeminde. Altaylı, Habertürk gazetesindeki köşesinde Acun'un TV 8'i satın almasına dönük yorumları eleştirdi. 
 
Siz kim, Acun’a akıl vermek kim
 
ACUN Ilıcalı TV8'i aldı, herkes ahkâm kesmeye başladı. 
Hayatında bir gün televizyon yönetmemiş olanlar da, televizyon programı yapıp tutturamamış olanlar da, bugüne kadar yaptığı tüm televizyon programlarının, toplam reytingi Acun'un bir gecede aldığı rey tinge yetişemeyenler de Acun'a ya akıl veriyorlar, ya eleştiriyorlar. 
Başbakan dedi ya, ben de rahatlıkla söyleyebilirim artık: "Ulan televizyon programları yaparak kazandığı parayla televizyon kanalı satın alacak hale gelmiş, Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en başarılı adamı bilmiyor da siz mi biliyorsunuz?" Bunca yıldır sektörün içinde olan, neyin tutup neyin tutmayacağım bildiği için bu işten tek başına yüz milyonlar kazanmış olan bir adam mı bilmeyecek televizyonculuğu da sizden öğrenecek. 
Bankacıdan, devlet memurundan televizyon yöneticisi olabilir de, bunca yıldır başarılı işler yapan bir televizyoncudan mı olmaz! O yüzden kimse Acun'a akıl vermeye kalkmasın. 
Gayet güzel yapar işini. 
Benim tek söyleyeceğim şudur: Dertsiz başına dert almıştır. 
Parasını kazanıp bir yandan da şahane eğlenirken, şimdi eğlenmeye daha az vakit ayırmak zorunda kalacak, işadamı olarak işlerle boğuşmayı eğlence haline getirecektir. 
O da kendi tercihidir..

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN